RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Grilování solamyl

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Grilování je tepelná úprava pokrmu, při které na pokrm dopadá tepelné záření. Tepelné záření bývá vyvolané elektrickou topnou spirálou (v troubě, v mikrovlnné trou

Recepty - Grilování solamyl

Grilování - návody k vaření - online kuchařka

Grilování je tepelná úprava pokrmu, při které na pokrm dopadá tepelné záření. Tepelné záření bývá vyvolané elektrickou topnou spirálou (v troubě, v mikrovlnné troubě kombinované s grilem) nebo žhnoucími kusy paliva (otevřená ohniště). Teplota okolního vzduchu při grilování by neměla být příliš velká, aby nedocházelo ve větším měřítku k jinému způsobu předávání tepla. Proti připálení povrchových vrstev se pokrm polévá šťávou. K tomu, aby došlo k dostatečné tepelné úpravě i uvnitř pokrmu, jsou pro grilování vhodnější tenčí kousky. Pokrm lze před přípravou vhodně okořenit.

Solamyl je označení pro velmi jemný bramborový škrob, který je v naší kuchyni využíván především k přípravě pečiva, moučníků a dortů. Zahustit s ním ale lze i exotické pokrmy jako je čína nebo klasické omáčky k masu. Doporučuje se hlavně pro alergiky na lepek, kterým není dovoleno zahušťovat moukou. Škrob totiž obsahuje z 80% sacharidy a z 20% tuky a bílkoviny.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů
Grilovaná krkovička v marinádě - recept od maminky
Grilovaná krkovička v marinádě Marináda = Všechny ingredience důkladně promícháme. Kečup a worčesterovou omáčku s olejem doplníme dle vlastní chuti a požadované hustoty marinády. Marinádu pak necháme 30 minut uležet v chladnu. Plátky krkovičky potřeme marinádou a naskládáme do uzaví...
Recept na Kuřecí prsa v pomerančové šťávě
Kuřecí prsa v pomerančové šťávě Je krásné počasí, přímo vybízející k naložení a grilování masa. Takže si vytáhneme z kuchyňské linky grilovací pánev, postavíme se ke sporáku a můžeme začít grilovat. Ale napřed si naložíme masíčko. Prsa opláchneme, osušíme, nenaklepáváme a ne...
Kuřecí kapsa v alobalu
Kuřecí kapsa v alobalu Uzený bok nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi. Přidáme housky nakrájené na kostičky, osmažíme je dokřupava, zalijeme vejci rozmíchanými s mlékem a zvolna mícháme do zhoustnutí. Pak přidáme petrželku, osolíme, opepříme a promícháme. Nakonec při...
Kuřecí maso v balíčku - na gril - recept od maminky
Kuřecí maso v balíčku - na gril Maso jen lehce naklepeme, potřeme nakládací směsí a necháme odležet. Z pevnějšího alobalu vhodného na grilování si připravíme 4 obdélníky, potřeme olejem, rozložíme syrové brambory nakrájené na hrubší kolečka nebo hranolky a posolíme je. Na ně dáme an...
Houbovo-masové placičky na grilu,v pánvi,nebo v troubě
Houbovo-masové placičky na grilu,v pánvi,nebo v troubě Očištěné hřiby nakrájíme, vložíme na orestovanou cibuli a přidáme koření. Až hřiby pustí šťávu, dusíme přibližně 20minut. Občas malinko podlijeme a promícháme ode dna. Poté necháme vychladit, stačí na pokojovou teplotu. Podušené hřiby promíchá...
 
Nalezeno: 5 receptůZobrazuji: 1-5 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso

Grilování

Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist