RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem, recepty Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem, Grilované,


Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem

Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1kg kančího masa (kýta, hřbet nebo svíčková). Marináda na maso: 15 kuliček černého pepře, 15 kuliček nového koření, 6 bobkových listů, 1 lžíce sušeného tymiánu, 8 kuliček jalovce, snítka rozmarýnu nebo 1/2 lžičky mletého, přiměřené množství oleje (tak aby maso bylo ponořeno), 1 česnek, 1 cibule, sůl dle chuti Suroviny na pečenou zeleninu: 3 červené papriky, 3 zelené papriky, 3 cibule, 2 mrkve, 1/2 bulvy celeru, 6 stroužků česneku, 3 lžíce olivového oleje, sůl a pepř dle chuti Suroviny na mini topinky: starší chléb, olivový olej, česnek a sůl podle chuti.

Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem
Zvětšit obrázek

Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem

Recept na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem:
Maso nakrájíme na plátky a jenom zlehka poklepeme. Připravíme si marinádu - kuličky koření rozdrtíme v hmoždíři, přidáme nalámané bobkové listy, tymián a rozmarýn, vše spolu rozdrtíme a přesypeme do misky. Ke koření přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno, 1 prolisovaný česnek, sůl podle chuti a olej. Já jsem maso ještě před naložením do marinády trochu z obou stran osolila (plus do marinády jsem taktéž sůl dala). Maso naložíme a necháme nejméně dva dny odležet. Potom je grilujeme (každý si ugriluje dle toho, jak má maso rád propečené):) Zeleninu nakrájíme na kousky, přidáme olivový olej, sůl a pepř podle chuti a také nakrájený česnek, podle toho jak má kdo rád a vše pořádně promícháme. Zeleninu rozvrstvíme na plech s pečícím papírem a pečeme na 200°C do změknutí zeleniny (občas vše promícháme). Mini topinky připravíme tak, že si ukrojíme pár krajíců staršího chleba. Krajíce rozkrájíme na kousky a položíme na plech vyložený pečícím papírem. Vršek kousků chleba potřeme směsí z olivového oleje, česneku a soli. Pečeme ze začátku na 200°C a potom zmírníme na 150°C a dopečeme dozlatova.

Poznámka k receptu na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem:
Tak teď ještě sehnat to kančí maso...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Haribacek (Zdiška)
  • Datum vložení: 19.06.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 1kg kančího masa (kýta, hřbet nebo svíčková). Marináda na maso: 15 kuliček černého pepře, 15 kuliček nového koření, 6 bobkových listů, 1 lžíce sušeného tymiánu, 8 kuliček jalovce, snítka rozmarýnu nebo 1/2 lžičky mletého, přiměřené množství oleje (tak aby maso bylo ponořeno), 1 česnek, 1 cibule, sůl dle chuti Suroviny na pečenou zeleninu: 3 červené papriky, 3 zelené papriky, 3 cibule, 2 mrkve, 1/2 bulvy celeru, 6 stroužků česneku, 3 lžíce olivového oleje, sůl a pepř dle chuti Suroviny na mini topinky: starší chléb, olivový olej, česnek a sůl podle chuti
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist