RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Grilovaná žebírka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Grilovaná žebírka, recepty Grilovaná žebírka, Grilovaná, žebírka


Recept na Grilovaná žebírka

Recept na Grilovaná žebírka je zařazen v kategorii grilování. K přípravě Grilovaná žebírka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Veprova zebirka se pred grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!! Dry Rub ( koreni ) 1/2 hrnku hnedeho cukru 1/4 hrnku soli 1/4 hr. cesnekoveho prasku 1/4 hr. papriky 1 lzicka praskove horcice 1 Lzice chilli prasku 1 Lzice pepre smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim. Omacka: 1 hrnek kečupu 1/2 hr. tmaveho piva 1 Lzici hnedeho cukru 1 lzicku citronove stavy 1 Lzici octa 1 lzicku worchestrové omacky sul 1 strouzek cesneku 1/4 hr. jemne nakrajene cibule 1 lzice oleje Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste . Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani. Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny..

Grilovaná žebírka
Zvětšit obrázek

Recept na Grilovaná žebírka

Recept na Grilovaná žebírka:
uveden nahore

Poznámka k receptu na Grilovaná žebírka:
preco sa rebierka nemaju marinovat?

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilovaná žebírka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: dle potreby
  • Datum vložení: 25.07.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Grilování
  • Suroviny: Veprova zebirka se pred grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!! Dry Rub ( koreni ) 1/2 hrnku hnedeho cukru 1/4 hrnku soli 1/4 hr. cesnekoveho prasku 1/4 hr. papriky 1 lzicka praskove horcice 1 Lzice chilli prasku 1 Lzice pepre smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim. Omacka: 1 hrnek kečupu 1/2 hr. tmaveho piva 1 Lzici hnedeho cukru 1 lzicku citronove stavy 1 Lzici octa 1 lzicku worchestrové omacky sul 1 strouzek cesneku 1/4 hr. jemne nakrajene cibule 1 lzice oleje Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste . Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani. Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilovaná žebírka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilovaná žebírka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilovaná žebírka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist