|
Recept na Grilovaná žebírka
Recept na Grilovaná žebírka je zařazen v kategorii grilování.
K přípravě Grilovaná žebírka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Veprova zebirka se pred grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!! Dry Rub ( koreni ) 1/2 hrnku hnedeho cukru 1/4 hrnku soli 1/4 hr. cesnekoveho prasku 1/4 hr. papriky 1 lzicka praskove horcice 1 Lzice chilli prasku 1 Lzice pepre smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim. Omacka: 1 hrnek kečupu 1/2 hr. tmaveho piva 1 Lzici hnedeho cukru 1 lzicku citronove stavy 1 Lzici octa 1 lzicku worchestrové omacky sul 1 strouzek cesneku 1/4 hr. jemne nakrajene cibule 1 lzice oleje Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste . Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani. Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Grilovaná žebírka
Recept na Grilovaná žebírka: uveden nahore
Poznámka k receptu na Grilovaná žebírka: preco sa rebierka nemaju marinovat?
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Grilovaná žebírka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: dle potreby
- Datum vložení: 25.07.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Grilování
- Suroviny: Veprova zebirka se pred grilovani zasadne nenakladaji a nebo nepredvaruji!!! Dry Rub ( koreni ) 1/2 hrnku hnedeho cukru 1/4 hrnku soli 1/4 hr. cesnekoveho prasku 1/4 hr. papriky 1 lzicka praskove horcice 1 Lzice chilli prasku 1 Lzice pepre smichat a dobre vmasirovat do zebirek tak 1/2 hod. pred grilovanim. Omacka: 1 hrnek kečupu 1/2 hr. tmaveho piva 1 Lzici hnedeho cukru 1 lzicku citronove stavy 1 Lzici octa 1 lzicku worchestrové omacky sul 1 strouzek cesneku 1/4 hr. jemne nakrajene cibule 1 lzice oleje Na oleji zeskelnatet cibulku, pridat rozetreny cesnek a okamzite pridat ketchup a vse ostatni, nechat pod poklickou jemne bublat 1 hodinu, pridat vodu, je-li to pozdeji moc huste . Omacku pridavam na zebirka az poslednich 10 minut grilovani a potom po grilovani. Grilovani musi byt pomale a ne primo nad ohnem, na platek zebirek ( 12 zebirek ) tak 1.5 hodiny.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na grilovaná žebírka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Grilovaná žebírka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Grilovaná žebírka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|