|
Recept na Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou
Recept na Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřová kýta, gnocchi, vývar, žloutek, citronová šťáva, sůl, olivový olej, plátečky másla..
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou
Recept na Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou: Rozpálíme si olivový olej a na něm orestujeme kýtu na nudličky. Plamen snížíme a mezitím už vaříme gnocchi. Olej z masa slijeme, přidáme k masu gnocchi, lehce opečeme, prohřejeme, přilijeme asi 1 dcl vývaru. Když vývar zavaří, stáhneme z ohně a vmícháme žloutek a promícháme. Dochutíme citronovou šťávou, solí, zdobíme proužky másla
Poznámka k receptu na Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou: Hani, tady v Albertu stojí gnocchi přez 40 kč. Kupuji je v Penny, jsou tam kolem 15 kč. Už mi tady někdo vysvětloval, že je v nich nějaký rozdíl, ale měl jsem oboje a já ten rozdíl nijak teda nevnímám. Taky je máme strašně rádi, dají se klidně udělat i s mákem, příloha téměř ke všemu. Tohle jídlo nevypadá nějak vábně, ale určitě sis všimla, že to je děláno jinde, než u mne doma, je to ve Valentinu a byla jsem hodně překvapená, jak si to zákazníci dávali a opravdu to bylo skvělé.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jana Remkova
- Datum vložení: 19.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřová kýta, gnocchi, vývar, žloutek, citronová šťáva, sůl, olivový olej, plátečky másla.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Gnochi s vepřovým masem a holandskou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|