RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Francúzsky hruškový koláč

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Francúzsky hruškový koláč, recepty Francúzsky hruškový koláč, Francúzsky, hruškový, koláč


Recept na Francúzsky hruškový koláč

Recept na Francúzsky hruškový koláč je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Francúzsky hruškový koláč budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4-5 zrelých hrušiek 150 g múky 100 g cukru 2 vajcia 10 dcl mlieka 3pl oleja 2 čl prášku do pečiva sol _______________ Na poliatie: .............. 80g masla 1 vajce 3 PL cukru.

Francúzsky hruškový koláč
Zvětšit obrázek

Recept na Francúzsky hruškový koláč

Recept na Francúzsky hruškový koláč:
Do misy dáme cukor , vajcia, a štipku soli . Vyšlaháme do tuha. Zmiešame múku s práškom do pečiva a primiešame to do vaječnej zmesi a nakoniec pomaly vmiešame mlieko zmiešané s olejom .Rúru predhrejeme na 180°C. Dno tortovej formy vyložíme papierom na pečenie.Formu vymažeme maslom a vysypeme múkou . Potom do formy nalejeme polovicu cesta. Hrušky očistíme , zbavíme sa jadrovníkov a nakrájame na plátky a poukladáme ich do naliateho cesta . Potom na ne nalejeme zvyšok cesta. Dáme do rúry a pečieme 10 minút pri 180 °c . Poleva: ......... Nemáche rozpustit maslo na velmi slabom ohni. Potom do čiastočne vychladnutého masla pridáme cukor a vajce a znovu všetko dobre premiešame . Po upečení koláč poprepichujeme vidličkou a na jeho povrch nalejeme polevu . Dáme znovu zapiect na 10 minút. Potom vyberieme z rúry a necháme vychladnút vo forme .

Poznámka k receptu na Francúzsky hruškový koláč:
Zkoušela jsem, 10dcl=1l mléka jsem nedala, jen 1dcl a mouku napůl s celozrnnou. Bohužel těsto bylo hrozně husté, takže o nalívání na hrušky nemohla být řeč (ale možná to je tou moukou). Podle toho vypadalo i po upečení, hodně hutné, těžké, ale chuťově dobré Jinak nápad dobrý, ta poleva je super Budu dělat znovu, ale příště s jiným těstem

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francúzsky hruškový koláč, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: elzarsk
  • Datum vložení: 16.10.2012
  • Počet porcí: 6-8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: 4-5 zrelých hrušiek 150 g múky 100 g cukru 2 vajcia 10 dcl mlieka 3pl oleja 2 čl prášku do pečiva sol _______________ Na poliatie: .............. 80g masla 1 vajce 3 PL cukru
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francúzsky hruškový koláč, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francúzsky hruškový koláč - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francúzsky hruškový koláč

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist