RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Francouzský medový krémeš

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Francouzský medový krémeš, recepty Francouzský medový krémeš, Francouzský, medový, krémeš


Recept na Francouzský medový krémeš

Recept na Francouzský medový krémeš je zařazen v kategorii moučníky - dezerty, zákusky, poháry. K přípravě Francouzský medový krémeš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Cesto : 300 g hladkej múky špeciál, 100 g práškového cukru, 1 PL rumu, 1 vajce, 1 žĺtok, 1 ČL sódy bikarbóny, 50 g Hery, 1 PL medu Krém : 1 l mlieka, 2 Zlaté klasy, 3 PL polohrubej múky, 3 žĺtky, 250 g masla, 200 g práškového cukru, 2 šľahačky v prášku, 300 ml mlieka do šľahačiek.

Francouzský medový krémeš
Zvětšit obrázek

Recept na Francouzský medový krémeš

Recept na Francouzský medový krémeš:
Prísady na cesto zmiesime a vypracujeme cesto. Rozdelíme na dve časti a každú časť rozvaľkáme na papieri na pečenie. Vložíme na plech a upečieme v teplej rúre. Dávame pozor, lebo cesto je rýchlo upečené, aby nám nezhorelo. Krém : Trochu mlieka odoberieme a vymiešame v ňom Zlatý klas, múku a žĺtky. Zvyšné mlieko privedieme do varu a vmiešame mlieko so Zlatým klasom, múkou a žĺtkami. Uvaríme hustú kašu. Necháme vychladnúť. Maslo vymiešame s cukrom a spojíme s vychladnutou kašou. Krém navrstvíme na jeden plát upečeného a vychladnutého cesta, vyšľaháme šľahačky podľa návodu a rozotrieme ich na krém. Priložíme druhý plát cesta a necháme v chladničke postáť 2-3 hodiny. Pred podávaním posypeme práškovým cukrom alebo polejeme čokoládovou polevou.

Poznámka k receptu na Francouzský medový krémeš:
Ja som miesto práškovej šľahačky dávala rastlinnú šľahačku, ostáva dlhšie tuhá a chutí lepšie.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Francouzský medový krémeš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: katulda
  • Datum vložení: 14.03.2013
  • Počet porcí: 35
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Dezerty, zákusky, poháry
  • Suroviny: Cesto : 300 g hladkej múky špeciál, 100 g práškového cukru, 1 PL rumu, 1 vajce, 1 žĺtok, 1 ČL sódy bikarbóny, 50 g Hery, 1 PL medu Krém : 1 l mlieka, 2 Zlaté klasy, 3 PL polohrubej múky, 3 žĺtky, 250 g masla, 200 g práškového cukru, 2 šľahačky v prášku, 300 ml mlieka do šľahačiek
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na francouzský medový krémeš, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Francouzský medový krémeš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Francouzský medový krémeš

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist