RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou, recepty Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou, Flíčky, zapékané, hříbky, slaninou, sekanou, kapustou


Recept na Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou

Recept na Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou je zařazen v kategorii těstoviny. K přípravě Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
200 g flíčků 100 g libovější uzené slaniny 200 g hříbků (čerstvých nebo mražených) 100 g zelených listů kapusty 1 cibule 100 ml smetany ke šlehání 1 vejce 2 lžíce směsi "Francouzské brambory" Kotányi 1 lžíce houbového koření 1 lžíce sušené zeleninové směsi ((vegeta, podravka...nejlépe domácí) pepř sůl 2 lžíce sádla.

Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou
Zvětšit obrázek

Recept na Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou

Recept na Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou:
Flíčky uvaříme doměkka dle návodu na obalu (ideálně je vaříme ve vroucím masovém vývaru), trochu promastíme a necháme vychladnout. V hlubší pánvi roztopíme sádlo, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli a když se začne barvit, přidáme kostičky libové slaniny. Orestujeme dozlatova a přidáme hříbky. Čerstvé necháme změknout, mražené rozehřejeme, vydusíme přebytečnou tekutinu a orestujeme. Přidáme na nudličky pokrájené kapustové listy a necháme je zavadnout. Vydatně dochutíme solí, pepřem, sušenou zeleninovou směsí a houbovým kořením (případně mletými sušenými houbami). Vařené fleky smícháme s houbovou směsí. V čase, kdy ostatní suroviny chladnou, smícháme smetanu, směs na francouzské brambory a vejce a dobře prošleháme. Smetanovou směs přidáme k vychladlým flekům s houbami a dobře promícháme. Zapékací misku vytřeme olejem, navrstvíme směs, uhladíme povrch a zapékáme při 200°C půl hodiny.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 13.06.2012
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Těstoviny
  • Suroviny: 200 g flíčků 100 g libovější uzené slaniny 200 g hříbků (čerstvých nebo mražených) 100 g zelených listů kapusty 1 cibule 100 ml smetany ke šlehání 1 vejce 2 lžíce směsi "Francouzské brambory" Kotányi 1 lžíce houbového koření 1 lžíce sušené zeleninové směsi ((vegeta, podravka...nejlépe domácí) pepř sůl 2 lžíce sádla
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Flíčky zapékané s hříbky, slaninou a sekanou kapustou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist