RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Fazolkový trouba-guláš

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Fazolkový trouba-guláš, recepty Fazolkový trouba-guláš, Fazolkový, trouba-guláš


Recept na Fazolkový trouba-guláš

Recept na Fazolkový trouba-guláš je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Fazolkový trouba-guláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
½ kg vepřového masa (plec), 1/2 kg krůtího masa, 3 větší cibule, 8 stroužků česneku, 2 lžičky gulášového koření (směs), 3 lžičky sladké ml. papriky, 3 polévkové lžíce solamylu, sůl, pepř, 1 masox, 3/4 l vody (včetně nálevu z fazolek), velká konzerva sterilovaných fazolových lusků..

Fazolkový trouba-guláš
Zvětšit obrázek

Recept na Fazolkový trouba-guláš

Recept na Fazolkový trouba-guláš:
Obě masa, česneky a cibule nakrájíme obvyklým způsobem. Smícháme s ostatním kořením a důkladně promícháme. Masox rozpustíme v hrnečku, pak přilijeme slitý nálev z fazolek a doplníme do ¾ litru vodou. Vše nandáme do skleněné zapékací mísy, masovou směs zalijeme a naposledy spolu promícháme. Přikryjeme víkem a pečeme na 250 st. asi hodinu. Po celou dobu pečení neodklápíme víko, nemícháme ani nedolíváme vodu. Když je guláš hotový, sundáme víko a vmícháme do něj sterilované pokrájené fazolové lusky, které už nevaříme, jen necháme chvíli prohřát. Guláš je výborný s těstovinami, ale i pečivem, rýží nebo knedlíkem.

Poznámka k receptu na Fazolkový trouba-guláš:
Že je niečo chutnejšie, to je väčším množstvom soli a zvýrazňovačom chuti. Ja masox nepoužívam, súhlsím so Simonkou. Neviem, prečo by som dávala do jedla, kde je mňso, masox, veď ten vývar sa počas varenia vytvorí. Inak som zástancom toho, že jedlo má chutiť po ingredienciách, ktoré obsahuje, nie po akejsi umelej univerzálnej chuti. Že nám to bez masoxu nechutí, je to našimi pokazenými chuťami. Bohužiaľ, myslím, že pre našu škodu. Jedlo sa dá dochutiť aj inými koreninami, ktoré chuť hlavných surovín zvýraznia. Pre Simonku : nielen alergie, ale aj vysoké percento detí s vysokým tlakom. Ten guláš je výborný aj bez masoxu.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fazolkový trouba-guláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Kroupovka (Květa)
  • Datum vložení: 06.08.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: ½ kg vepřového masa (plec), 1/2 kg krůtího masa, 3 větší cibule, 8 stroužků česneku, 2 lžičky gulášového koření (směs), 3 lžičky sladké ml. papriky, 3 polévkové lžíce solamylu, sůl, pepř, 1 masox, 3/4 l vody (včetně nálevu z fazolek), velká konzerva sterilovaných fazolových lusků.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fazolkový trouba-guláš, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fazolkový trouba-guláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fazolkový trouba-guláš

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist