RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Fašírka zase jinak

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Fašírka zase jinak, recepty Fašírka zase jinak, Fašírka, zase, jinak


Recept na Fašírka zase jinak

Recept na Fašírka zase jinak je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Fašírka zase jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
500g vařeného kuřecího masa 100g bůčkového závinu ( nebo jiná uzenina ) 100g uzeného sýra ( nebo Eidam ) 2 starší rohlíky strouhanka dle potřeby 100 ml mléka 3 stroužky CZ česneku 1 cibule 1 větší syrová mrkev půlku syrového květáku nebo celý menší koření dle chuti ( v mém případě Aztécký poklad ) sůl, pepř 2 vejce.

Fašírka zase jinak
Zvětšit obrázek

Recept na Fašírka zase jinak

Recept na Fašírka zase jinak:
Rohlíky si nakrájíme na kostičky a zalejeme mlékem, necháme nasáknout. Maso, uzeninu, sýr, mrkev, květák, česnek i cibuli pomeleme, mlýnek "vyčistíme" hrstí strouhanky nebo v něm pomeleme tvrdý rohlík. Pomletou směs přesuneme k rohlíkům do mísy, přidáme zbytek ingrediencí, tzn. vajíčka, koření a případně strouhanku na zahuštění. Řádně promícháme, dosolíme a dokořeníme dle chuti... Tu mrkev jsem tam dala proto, že se mi barva pomletého masa zdálo poněkud fádní a květák proto, aby mu ve spíži nebylo samotnému smutno. Ne, majoránku jsem tentokrát nedávala. Zapékací misku, brutvan, pekáč či jinou vhodnou nádobu vymažeme sádlem ( olejem ). Pečeme v troubě na 200°C cca 30 minut. Podáváme s čím chceme, my jsme měli šťouchačky s osmaženou cibulkou. Je to chutné i po chladnu, s chlebem, hořčicí, okurkem...

Poznámka k receptu na Fašírka zase jinak:
Zbylo mi uvařené maso z kuřecích skeletů a taky kuřecí čtvrtky z paprikáše. Původně z toho měly být karbanátky, jenže jsem měla hmotu řídkou a když jsem je začala smažit, hned mi bylo jasné, že takto tedy, soudruzi, nee. Co s tím? Přece to nevyhodím! Ze zoufalství jsem polousmažené i syrové znovu prskla do mísy, promíchala a zbytek už víte.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Fašírka zase jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: rebeka (Naďa)
  • Datum vložení: 22.12.2011
  • Počet porcí: 6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 500g vařeného kuřecího masa 100g bůčkového závinu ( nebo jiná uzenina ) 100g uzeného sýra ( nebo Eidam ) 2 starší rohlíky strouhanka dle potřeby 100 ml mléka 3 stroužky CZ česneku 1 cibule 1 větší syrová mrkev půlku syrového květáku nebo celý menší koření dle chuti ( v mém případě Aztécký poklad ) sůl, pepř 2 vejce
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na fašírka zase jinak, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Fašírka zase jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Fašírka zase jinak

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist