RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Falešně opilé smetanové kuře

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Falešně opilé smetanové kuře, recepty Falešně opilé smetanové kuře, Falešně, opilé, smetanové, kuře


Recept na Falešně opilé smetanové kuře

Recept na Falešně opilé smetanové kuře je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Falešně opilé smetanové kuře budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 balení kuřecích prsíček plnotučná hořčice olivový olej extra virgin tymián (nejlépe čerstvý) zakysaná smetana (pro jemnější chuť smetana ke šlehání) 1 trojúhelníček tavené sýru (může být a nemusí) polotučné mléko nealkoholické pivo středně velká cibule (může být i červená) česnek sůl pepř kari čerstvá bazalka.

Falešně opilé smetanové kuře
Zvětšit obrázek

Recept na Falešně opilé smetanové kuře

Recept na Falešně opilé smetanové kuře:
Den předem si očistíme a nakrájíme na kostičky, příp. nudličky, kuřecí prsíčka. Prolisujeme si 3-4 středně velké stroužky česneku a pokapeme kuře trochou olivového oleje. Přidáme nejlépe čerstvý tymián, 2 lžíce plnotučné hořčice, kari, trochu soli a vše promícháme. Dáme v přikryté mističce do ledničky. Ráno můžeme promíchat. V poledne či večer si na dobře rozpálené pánvičce s olivovým olejem necháme zesklovatět cibulku. Přidáme kuřecí masíčko a necháme orestovat do zlatova. Během toho si ve větším hrnečku smícháme 1,5 lžíce zakysané smetany, dolijeme mlékem. Přidáme trojúhelníček taveného sýru, 2 stroužky česneku, čerstvou bazalku a trochu pepře. Dobře promícháme a vlijeme na pánvičku ke kuřeti kde přidáme trochu nealkoholického piva. Vaříme za občasného míchání cca 20-30 min. Podle potřeby dochutíme. Jako příloha se hodí rýže, těstoviny, popř. pečivo. Zvládne i začátečník.

Poznámka k receptu na Falešně opilé smetanové kuře:
Bibinka: Jéé, moc děkuji za krásné přivítání Určitě je to možné dělat na spoustu způsobů a ráda vyzkouším jiné ingredience

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Falešně opilé smetanové kuře, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Sareli (Eliška)
  • Datum vložení: 19.11.2012
  • Počet porcí: 3-4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 balení kuřecích prsíček plnotučná hořčice olivový olej extra virgin tymián (nejlépe čerstvý) zakysaná smetana (pro jemnější chuť smetana ke šlehání) 1 trojúhelníček tavené sýru (může být a nemusí) polotučné mléko nealkoholické pivo středně velká cibule (může být i červená) česnek sůl pepř kari čerstvá bazalka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na falešně opilé smetanové kuře, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Falešně opilé smetanové kuře - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Falešně opilé smetanové kuře

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist