RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dvoubarevné broskvové řezy

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dvoubarevné broskvové řezy, recepty Dvoubarevné broskvové řezy, Dvoubarevné, broskvové, řezy


Recept na Dvoubarevné broskvové řezy

Recept na Dvoubarevné broskvové řezy je zařazen v kategorii moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Dvoubarevné broskvové řezy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
těsto : 5 vajec, 10 dkg cukru, 1 vanilkový cukr, 10 dkg hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 2 PL kakaa, 50 ml oleje tvarohový krém : 1 měkký tvaroh v alobalu, 1 zakysaná smetana, 1 šlehačka, 10 dkg mletého cukru, 1 želatinový ztužovač za studena Dr.Oetker pařížská šlehačka : 2 šlehačky ke šlehání 33%, 20 dkg mléčné čokolády dohotovení : 1 velký broskvový kompot, Granko na posypání.

Dvoubarevné broskvové řezy
Zvětšit obrázek

Recept na Dvoubarevné broskvové řezy

Recept na Dvoubarevné broskvové řezy:
Žloutky vyšleháme s oběma cukry a olejem do pěny. Z bílků si připravíme tuhý sníh. K ušlehaným žloutkům přidáme mouku s kakaem a práškem do pečiva a nakonec vmícháme sníh z bílků. Těsto vymícháme a nalijeme na plech s pečícím papírem. Pečeme asi 10 minut při 160 C. Piškot necháme vychladnout, propícháme hustě vidličkou a pokapeme šťávou z kompotu. Na takto připravený piškot nalijeme tvarohový krém a poklademe krájenými broskvemi a dáme na 20 minut ztuhnout. Na broskve naneseme pařížskou ušlehanou šlehačku, zarovnáme a posypeme Grankem. Dáme přes noc do lednice a druhý den podle potřeby krájíme. Tvarohový krém : šlehačku, tvaroh,zakysanou smetanu a cukr vyšleháme do krému a přilijeme podle návodu připravený želetinový ztužovač. Pařížská šlehačka : připravíme si je 1 den dopředu - šlehačky nalijeme do hrnce, přidáme nalámanou čokoládu a přivedeme k varu, vaříme asi 1 minutu a necháme vychladnout, pak dáme na noc do lednice a druhý den vyšleháme

Poznámka k receptu na Dvoubarevné broskvové řezy:
foto nemám, nestihla jsem to :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dvoubarevné broskvové řezy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: majka (Petra Brůžková)
  • Datum vložení: 18.03.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: těsto : 5 vajec, 10 dkg cukru, 1 vanilkový cukr, 10 dkg hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 2 PL kakaa, 50 ml oleje tvarohový krém : 1 měkký tvaroh v alobalu, 1 zakysaná smetana, 1 šlehačka, 10 dkg mletého cukru, 1 želatinový ztužovač za studena Dr.Oetker pařížská šlehačka : 2 šlehačky ke šlehání 33%, 20 dkg mléčné čokolády dohotovení : 1 velký broskvový kompot, Granko na posypání
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dvoubarevné broskvové řezy, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dvoubarevné broskvové řezy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dvoubarevné broskvové řezy

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist