RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dusene hovezi s restovanym bramborem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dusene hovezi s restovanym bramborem, recepty Dusene hovezi s restovanym bramborem, Dusene, hovezi, restovanym, bramborem


Recept na Dusene hovezi s restovanym bramborem

Recept na Dusene hovezi s restovanym bramborem je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Dusene hovezi s restovanym bramborem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1/2 kg hovezi klizky 1/2 kg brambor 1 velka cibule 3 strouzky cesneku 1 bobkovy list 1 lzicka mleteho noveho koreni 1/2 lzicky kminu spetka skorice 1 lzicka rajskeho protlaku 1 bujonova kostka hrst piniovych orisku drceny pepr sul olivovy olej hladkolista petrzelka.

Dusene hovezi s restovanym bramborem
Zvětšit obrázek

Recept na Dusene hovezi s restovanym bramborem

Recept na Dusene hovezi s restovanym bramborem:
Nahrubo nakrajenou cibuli nechame zesklovatet na olivovem oleji, pridame na mensi kousky pokrajene maso a nechame zatahnout. Prisypeme nove koreni, kmin, drceny pepr, pridame prolisovany cesnek, bobkovy list, rajsky protlak, bujonovou kostku, podlijeme vodou a na mirnem plameni dusime do mekka (1 a 1/2 - 2 hodiny). Podle potreby dale podlevame. Neoloupane brambory nakrajime na zhruba stejne velke kousky jako maso a ve vyssi vrstve oleje je opeceme do cervena. Pred pecenim je prosolime. Opecene brambory (zbavene prebytecneho oleje) prisypeme k hotove masove smesi, promichame a nechame jeste cca 5 minut dusit. Nakonec pridame oprazene piniove orisky, na spicku noze skorice (cele jidlo krasne provoni a doda orientalni nadech) a zasypeme posekanou hladkolistou petrzelkou. Dle potreby dochutime soli a peprem. Jako priloha se hodi ryze nebo tarhona.

Poznámka k receptu na Dusene hovezi s restovanym bramborem:
Marti, moc pěkný recept s těmi brambory, skořici mám taky ráda

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dusene hovezi s restovanym bramborem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: aisha
  • Datum vložení: 01.01.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1/2 kg hovezi klizky 1/2 kg brambor 1 velka cibule 3 strouzky cesneku 1 bobkovy list 1 lzicka mleteho noveho koreni 1/2 lzicky kminu spetka skorice 1 lzicka rajskeho protlaku 1 bujonova kostka hrst piniovych orisku drceny pepr sul olivovy olej hladkolista petrzelka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dusene hovezi s restovanym bramborem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dusene hovezi s restovanym bramborem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dusene hovezi s restovanym bramborem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist