RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dušená mrkev s vepřovým masem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dušená mrkev s vepřovým masem, recepty Dušená mrkev s vepřovým masem, Dušená, mrkev, vepřovým, masem


Recept na Dušená mrkev s vepřovým masem

Recept na Dušená mrkev s vepřovým masem je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Dušená mrkev s vepřovým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Dušená mrkev: 6 větších mrkví 1 PL vegety cca 1 - 2 cl vody jíška (asi tak 1 PL hotové jíšky) 2 PL smetany sůl špetka muškátového ořechu Vepřové maso: 1 větší cibule 250 g vepřové plece pepř sůl 2 dcl vody nové koření 1 PL hladké mouky.

Dušená mrkev s vepřovým masem
Zvětšit obrázek

Recept na Dušená mrkev s vepřovým masem

Recept na Dušená mrkev s vepřovým masem:
Mrkev oloupeme a nastrouháme. Dáme do hrnce, přilijeme vodu, dáme vegeu a vaříme do změknutí. Mezitím si připravíme jíšku. Až je mrkev měkká, přimícháme jíšku a povaříme. Přidáme muškátový oříšek a zjemníme smetanou. Poté ještě chvíli povaříme. Můžete dochutit solí. Maso: Nakrájíme cibuli na drobno. Na pánvi rozpálíme olej a přihodíme cibulku, kterou opražíme. Až je cibulka hnědá, přihodíme na kostičky nakrájené maso a necháme je zatáhnout. Poté přilejeme vodu, osolíme, opepříme, dáme trošku nového koření a pod pokličkou dusíme do měkka. Až je maso měkké, ve skleniččce rozícháme 1 PL hladké mouky s trochou vody a touto směsí maso zahustíme. Podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka k receptu na Dušená mrkev s vepřovým masem:
PL = polévková lžíce Vím, že tu je pár recetů na dušenou mrkev, ale pořád mi tu chyběla ta "maminčina" , tak jsem ji sem dnes přidala :-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dušená mrkev s vepřovým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: happy.lenulka (Lenka Macháčková)
  • Datum vložení: 20.04.2010
  • Počet porcí: 2 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Dušená mrkev: 6 větších mrkví 1 PL vegety cca 1 - 2 cl vody jíška (asi tak 1 PL hotové jíšky) 2 PL smetany sůl špetka muškátového ořechu Vepřové maso: 1 větší cibule 250 g vepřové plece pepř sůl 2 dcl vody nové koření 1 PL hladké mouky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dušená mrkev s vepřovým masem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dušená mrkev s vepřovým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dušená mrkev s vepřovým masem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

PM kuřecí křídla - Pečená kuřecí křidélka v PH
Vložil: Zdenek
2021-10-20 21:00:11

...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist