|
Recept na Drůbková polévka s protlakem a smetanou
Recept na Drůbková polévka s protlakem a smetanou je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Drůbková polévka s protlakem a smetanou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
drůbky, nebo zbytky s kuřete 2 stroužky česnek cibule fazolky kousky kořenové zeleniny pórek 2 lžíce citronové šťávy štipec muškátového květu 1 lžíce rajčatového protlaku 2 lžíce zakysané smetany 3 kuličky zeleného pepře trošku olivového oleje pod zeleninu šafrán sůl.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Drůbková polévka s protlakem a smetanou
Recept na Drůbková polévka s protlakem a smetanou: Drůbky si dáme do studené vody, osolíme, dáme pepř a vaříme do měkka. Na pánvičce si orestujeme na proužky nakrájenou cibulku, pak přidáme nakrájenou ostatní zeleninu, kterou osmažíme. Drůbky pokrájíme, přidáme do vývaru spolu s protlakem, citronovou šťávou,muškátovým květem a nakonec zakysanou smetanou, ev. dochutíme solí. Na talíři pak posypeme pórkem, nakrájeným na kolečka a dáme miništipec šafránu. Do polévky jsem zavařila kapání: 1 vejce+3 lžíce hrubé mouky.
Poznámka k receptu na Drůbková polévka s protlakem a smetanou: Polévka má úplně jinou a dobrou chuť, než ta, na kterou jsme zvyklí. Je to změna a o tom to je!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbková polévka s protlakem a smetanou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 26.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: drůbky, nebo zbytky s kuřete 2 stroužky česnek cibule fazolky kousky kořenové zeleniny pórek 2 lžíce citronové šťávy štipec muškátového květu 1 lžíce rajčatového protlaku 2 lžíce zakysané smetany 3 kuličky zeleného pepře trošku olivového oleje pod zeleninu šafrán sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbková polévka s protlakem a smetanou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbková polévka s protlakem a smetanou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbková polévka s protlakem a smetanou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|