RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Drůbeží závitek se zeleninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Drůbeží závitek se zeleninou, recepty Drůbeží závitek se zeleninou, Drůbeží, závitek, se, zeleninou


Recept na Drůbeží závitek se zeleninou

Recept na Drůbeží závitek se zeleninou je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Drůbeží závitek se zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
350 g drůbežího masa vcelku/měla jsem prso z brojlera 450 g dýně Hokkaido/polovina z jedné malé dýně,váha je již bez dužiny 300 g kedlubny/1ks 3 lahůdkové cibulky 6 tence nakrájených plátků česnekového boku 1 lžíce plnotučné hořčice ½ kostky zeleninového bujónu/kdo nechce vynechá 1 lžička oleje+tenký plátek másla na osmažení sůl.

Drůbeží závitek se zeleninou
Zvětšit obrázek

Recept na Drůbeží závitek se zeleninou

Recept na Drůbeží závitek se zeleninou:
1/4dýně a 1/4kedlubny nakrájíme na tenké nudličky, zbytek na větší kostky. Na tenké nudličky nakrájíme i 3plátky česnekového boku a na drobná kolečka nakrájíme všechny cibulky. Maso prořízneme na plát a přes folii naklepeme. Po obou stranách vetřeme trochu soli. Plát z jedné strany potřeme hořčicí, posypeme na nudličky nakrájenou zeleninou a posypeme částí nakrájené zelené natě z cibulek. Poklademe zbylými 3plátky česnekového boku, zavineme do závitku a závitek utáhneme nití. V hrnci na rozehřátém oleji společně s máslem necháme prudce ze všech stran osmahnout závitek. Závitek z hrnce odložíme stranou a ve výpeku orestujeme do narůžovělé barvy nudličky česnekového boku a bílé části cibulek. Vložíme nazpět závitek, podlijeme ho 200ml horké vody a rozdrobíme bujón. Přiklopíme poklicí a na slabém plameni dusíme 40minut. 15minut před koncem přidáme kostičky zeleniny a zbytek nakrájené cibule, podle potřeby dolijeme trochou horké vody a dodusíme. Z měkkého závitku odstraníme nitě a maso nakrájíme na porce. Šťávu necháme dle potřeby silným varem zredukovat na námi požadovanou hustotu. Podáváme s rýží.

Poznámka k receptu na Drůbeží závitek se zeleninou:
Druh masa můžeme použít libovolný. Kdo bude chtít jen zeleninovou náplň, vynechá uzeninu. Zeleninu do náplně můžeme zvolit podle stavu surovin v domácnosti.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží závitek se zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 03.01.2014
  • Počet porcí: 3velké
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 350 g drůbežího masa vcelku/měla jsem prso z brojlera 450 g dýně Hokkaido/polovina z jedné malé dýně,váha je již bez dužiny 300 g kedlubny/1ks 3 lahůdkové cibulky 6 tence nakrájených plátků česnekového boku 1 lžíce plnotučné hořčice ½ kostky zeleninového bujónu/kdo nechce vynechá 1 lžička oleje+tenký plátek másla na osmažení sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží závitek se zeleninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží závitek se zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží závitek se zeleninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist