RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado, recepty Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado, Drůbeží, játra, penízovkou, sametonohou, kořen


Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado

Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
400 d drůbežích jater 1 menší cibule 100 g houby penízovky sametonohé, nebo jiné sušený česnek dle chuti 1 lžička koření Adobado(obsahuje:směs sušené zeleniny, uzenou papriku, petrželku) 1 větvička rozmarýnu čerstvě nadrcený pepř olivový olej 1/2 lžíce solamylu sůl.

Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado
Zvětšit obrázek

Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado

Recept na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado:
Na pánvi s olivovým olejem osmažíme dorůžova na měsíčky nakrájenou cibuli, na ní pak očištěné a na laloky nakrájená játra, ty osmahneme, promícháváme, posypeme česnekem, kořením Adobado, rozmarýnovými lístečky a po chvíli přihodíme na kousky nakrájenou penízovku či jiné houby. Za stálého promíchávání zalijeme vodou, té dáme tolik, kolik budeme chtít šťávy, podusíme, nakonec osolíme a zalijeme malinkým množstvím vody s rozpuštěným solamylem a převaříme.

Poznámka k receptu na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado:
Po obdržení Rojíkova koření, jsem měla touhu hned nějaké vyzkoušet a k těm játrům a houbám se mi hned líbilo Adobado, neboť má houbovou chuť s uzenou vůní. Měli jsme to před týdnem, ale tu dobrou chuť si budu pamatovat a vůni v celé kuchyni také! Podávala jsem s mírně opečenými bramborami na česneku, dobrá bude i rýže. Penízovka sametonohá je výborná houba, která roste celou zimu na kmenech určitých stromů, mě na smutečních vrbách v zahradě.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 21.02.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 400 d drůbežích jater 1 menší cibule 100 g houby penízovky sametonohé, nebo jiné sušený česnek dle chuti 1 lžička koření Adobado(obsahuje:směs sušené zeleniny, uzenou papriku, petrželku) 1 větvička rozmarýnu čerstvě nadrcený pepř olivový olej 1/2 lžíce solamylu sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením adobado, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Drůbeží játra s penízovkou sametonohou a kořením Adobado

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist