RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou., recepty Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou., Dršťkovka, morkovou, kostí, cibulkou.


Recept na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.

Recept na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou. je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg předvařených dršťěk, 1 velká cibule, 5-6 stroužků česneku, jedna morková kost, Masox, sladká paprika, pepř, 3 lžíce majoránky, sůl, (česneková pasta), trochu sádla, hladká mouka, ( U nepředvařených dršťěk je nutné je vícekrát vařit a vývar slévat. U předvařených NE ).

Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.
Zvětšit obrázek

Recept na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.

Recept na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.:
Předvařené dršťky dáme do dostatečně velkého hrnce a dáme tolik vody, kolik budeme chtít polévky.,.Zároveň dáme i morkovou kost (Není podmínkou). Když začne voda vařit přidáme na jemno nakrájenou cibuli, co jsme si mezitím připravili a rozetřený (nakrájený) česnek. Přidáme masox, dáme 2 lžíce majoránky, opepříme a dáme sladkou papriku (podle barvy). Když jsou dršťky téměř měkké, dosolíme (případně přidáme česnekovou pastu) a dáme zbývající majoránku. (Děláme na etapy, aby jsme nevyvařili chuť. Majoránku do polévky mneme). Vyndáme morkovou kost na prkénko. Vyklepneme morek, který po rozsekání do polévky vrátíme. V době vaření jsme si připravili růžovou jíšku na sádle z hladké mouky a když je studená, polévku dle našich zvyklostí zahustíme .

Poznámka k receptu na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.:
Polévku je nutné občas při stydnutí zamíchat a nenechávat pod policí, aby nezkysla. Vystydlou lze uchovat rozdělenou podle potřeby v MRAZÁKU na pak. Kdo chce ostřejší - může použít chilli. Při použití pozor na přidání jiného dochucovadla, mohla by polévka změnit chuť ( Pozor i na tekuté koření Vitanu). Však to znáte. !!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou., kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Vaclav Fronek (Václav Froněk)
  • Datum vložení: 24.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1 kg předvařených dršťěk, 1 velká cibule, 5-6 stroužků česneku, jedna morková kost, Masox, sladká paprika, pepř, 3 lžíce majoránky, sůl, (česneková pasta), trochu sádla, hladká mouka, ( U nepředvařených dršťěk je nutné je vícekrát vařit a vývar slévat. U předvařených NE )
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou., pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dršťkovka s morkovou kostí a cibulkou.

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist