RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží, recepty Dršťková polévka z kuřecích kůží, Dršťková, polévka, kuřecích, kůží


Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží

Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Dršťková polévka z kuřecích kůží budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Uvařené kuřecí kůže, cibule, česnek, majoránka, jíška z hladké mouky (třeba z kuřecího sádla-viz pozn.), sůl, pepř, mletá červená paprika, sádlo (třebas to vyvařené kuřecí-viz pozn.), kmín..

Dršťková polévka z kuřecích kůží
Zvětšit obrázek

Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží

Recept na Dršťková polévka z kuřecích kůží:
Uvařené kuřecí kůže nakrájíme na slabé proužky. Vývar si necháme na zalití polévky. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme mletou papriku, nakrájené kůže, zalijeme vývarem, přidáme česnek, majoránku a zahustíme jíškou. Podle chuti osolíme a opepříme, kdo má rád, přidá do varu i kmín.

Poznámka k receptu na Dršťková polévka z kuřecích kůží:
Kuřecí kůže jsou hodně tučné! Ale levné!!! Proto je vezmeme (vcelku!) a dáme uvařit do většího hrnce spolu s vodou. Dáme hrnec vychladit, třebas i do lednice (vystydlý!) a s povrchu sebereme sestydlé kuřecí sádlo, je ho silná vrstva. To uschováme a můžeme z něj udělat třeba jíšku do zásoby (do lednice). Kuřecí kůže vyjmeme z vývaru, necháme okapat a dále zpracujeme podle receptu. Recept poskytla a sama vyzkoušela (a donesla i na košt) naše "matka představená", paní Naďa Schw., výtečná to kuchařka ze staré školy. Kilo kuřecích kůží stojí pák kaček a jestli se chcete před výplatou levně "nadlábnout", pořídíte hrnec dršťkovky za desetikačku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dršťková polévka z kuřecích kůží, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: ejajama
  • Datum vložení: 26.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Uvařené kuřecí kůže, cibule, česnek, majoránka, jíška z hladké mouky (třeba z kuřecího sádla-viz pozn.), sůl, pepř, mletá červená paprika, sádlo (třebas to vyvařené kuřecí-viz pozn.), kmín.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dršťková polévka z kuřecích kůží, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dršťková polévka z kuřecích kůží - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dršťková polévka z kuřecích kůží

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist