RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dort patrový růžovo-bílý

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dort patrový růžovo-bílý, recepty Dort patrový růžovo-bílý, Dort, patrový, růžovo-bílý


Recept na Dort patrový růžovo-bílý

Recept na Dort patrový růžovo-bílý je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Dort patrový růžovo-bílý budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
recept na korpus dole v příloze. Šlehačka, ztužovač, malé mandarinky, potahová hmota K2, potravinářská barva růžová Krém: 250ml mléka, 2 lžíce cukru, 1 puding, 250g másla, kokos.

Dort patrový růžovo-bílý
Zvětšit obrázek

Recept na Dort patrový růžovo-bílý

Recept na Dort patrový růžovo-bílý:
Upečeme si korpus podle receptu a část si necháme do malého kastrůlku, nebo do menší formy, než je ta spodní. Necháme vychladnout. Druhý den oba korpusy prořízneme a pomažeme ušlehanou šlehačkou se ztužovačem. Poklademe mandarinkama a přiklopíme vrchním korpusem. Krém: uvaříme si mléko s cukrem a přidáme puding, který jsme rozmíchali v trošce mléka. A vaříme do zhoustnutí. Odstavíme a puding nalijeme do jiné nádoby a krém uhladíme. Ze strany nádoby lijeme studenou vodu, aby byl krém ponořený. Nevytvoří se nám škraloup. Necháme vystydnout v pokojové místnosti spolu s máslem. To také do jiné nádoby a čekáme tak dvě hodiny, než se pustíme do zdobení. Po uplynutí doby, vodu z nádoby vylijeme tuhý krém přendáme do mísy a elektrickým šlehačem šleháme na hladkou kaši. Pak postupně přidávám změklé máslo a vše stále šlehám, opět na kaši, aby nebyly hrudky. Krém obarvíme a můžem pracovat. Použila jsem malinový puding, ale trošku jsem ho obarvila. Strany velkého korpusu jsem pomazala krémem a přitlačila na něj bílý kokos. Pak jsem si vzala cukřářský pytlík s cukrářskou špičkou, která měla vedle sebe 3 otvory, čímž mi umožňovala udělat takové žížaly, jako jsou na dortu. Připravíme si potahovou hmotu K2, tu mám koupenou z internetu - vyválíme větší plát, než je malý korpus a ten hmotou potáhneme.Ale ještě než začneme potahovat, je lepší si korpus pomazat ještě krémem, stačí jen slabá vrstva. Dát do lednice a až krém zatuhne, můžem potáhnout. (Ještě mi to moc nešlo. Aby byly strany hladké). Potahovou hmotu využijem i na zdobení kytiček malých i velkých, ruliček, jména a číslice. Kuličky je cukrářské zdobení.

Poznámka k receptu na Dort patrový růžovo-bílý:
http://www.www.toprecepty.cz/recept/8591-mramorovy... Bylo to přání maminky k prvním narozeninám její dcery. Ale jedly ho jen dospěláci. Malá to měla jen pro fotku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dort patrový růžovo-bílý, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: marunda (Petra Bartoňová)
  • Datum vložení: 20.10.2011
  • Počet porcí: 12
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: recept na korpus dole v příloze. Šlehačka, ztužovač, malé mandarinky, potahová hmota K2, potravinářská barva růžová Krém: 250ml mléka, 2 lžíce cukru, 1 puding, 250g másla, kokos
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dort patrový růžovo-bílý, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dort patrový růžovo-bílý - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dort patrový růžovo-bílý

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist