RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dort JAGERMEISTER

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dort JAGERMEISTER, recepty Dort JAGERMEISTER, Dort, JAGERMEISTER


Recept na Dort JAGERMEISTER

Recept na Dort JAGERMEISTER je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Dort JAGERMEISTER budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
KORPUS: - 100ml oleje - 100g moučkového cukru - 2 vejce - 1 lžíce rumu - 180g polohrubé mouky - 1 prášek do pečiva - 125ml mléka KRÉM: - 1 kostka (250g) másla - 1 čokoládový pudink - 1 vanilkový cukr - 500ml mléka - 2 žloutky - 1 mléčná čokoláda OSTATNÍ: - banány (2ks) - bílkový krém (vyšlehané bílky s moučkovým cukrem do správné konzistence) - potahovací hmota Smartflex Velvet - potravinářská barviva.

Dort JAGERMEISTER
Zvětšit obrázek

Recept na Dort JAGERMEISTER

Recept na Dort JAGERMEISTER:
KORPUS: Žloutky oddělíme od bílků. Cukr, olej a žloutky ušleháme. Po chvilce přidáme rum a zamícháme. Poté přidáme mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. A nakonec lehce vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Takto připravené těsto vlijeme do tukem vymazané a kokosem vysypané formy. KRÉM: Pudink připravíme podle návodu na obalu, jen do mléka zamícháme vanilkový cukr místo moučkového. Když pudink začne houstnout, nasypeme do něj na kousky nakrájenou mléčnou čokoládu. Vychladlý pudink pak po lžících vmícháme do vyšlehaného másla se žloutky. Korpus rozřízneme v půli a pomažeme krémem, na krém naskládáme nakrájené kousky banánů, znovu potřeme krémem a přiklopíme. Celý dort pak pomažeme máslovým krémem a zahladíme tak nedokonalosti. Z fondánu si vyválíme cca 3mm tlustou placku potřebných rozměrů a dort jím potáhneme. Z fondánu obarveného na oranžovo pak vykrájíme podle z papíru vytvořených šablon nápis a vytvoříme pruhy. Všechno pak přilepíme na dort těsně po natření černým potravinářským barvivem. Obrázek jelena vytvoříme bílkovým krémem obarvenýcm na oranžovo pomocí zdobičky a šablony, až černá barva zaschne.

Poznámka k receptu na Dort JAGERMEISTER:
http://www.varenihrou.cz/

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dort JAGERMEISTER, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bartlice (Tereza Bartlová)
  • Datum vložení: 10.10.2014
  • Počet porcí: cca 10
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: KORPUS: - 100ml oleje - 100g moučkového cukru - 2 vejce - 1 lžíce rumu - 180g polohrubé mouky - 1 prášek do pečiva - 125ml mléka KRÉM: - 1 kostka (250g) másla - 1 čokoládový pudink - 1 vanilkový cukr - 500ml mléka - 2 žloutky - 1 mléčná čokoláda OSTATNÍ: - banány (2ks) - bílkový krém (vyšlehané bílky s moučkovým cukrem do správné konzistence) - potahovací hmota Smartflex Velvet - potravinářská barviva
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dort jagermeister, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dort JAGERMEISTER - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dort JAGERMEISTER

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist