|
Recept na Dort BARBINA
Recept na Dort BARBINA je zařazen v kategorii dorty.
K přípravě Dort BARBINA budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
jedna krásná panenka, třená bábovka, máslový krém, cukrářské barvivo a hodně šikovné ruce.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Dort BARBINA
Recept na Dort BARBINA: Nejdříve upečeme třenou bábovku a necháme vychladnout. Pak amputujeme panence dolní končetiny, abychom ji mohli usadit do středu bábovky a máslovým krémem zdobíme a zdobíme a zdobíme, až vznikne takový kouzelný dort.
Poznámka k receptu na Dort BARBINA: Tento nádherný dort vytvořila moje sestra Tánička, která je skvělou kuchařkou i cukrářkou, pro svou vnučku Julinku k prvým narozeninám a já jsem měl tu čest dort nafotit. Inspiraci získala v časopisu Pošli recept. Ještě jsem zapomněl, že autorkou účesu je rovněž Tánička.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dort BARBINA, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 04.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Dorty
- Suroviny: jedna krásná panenka, třená bábovka, máslový krém, cukrářské barvivo a hodně šikovné ruce
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dort barbina,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dort BARBINA - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dort BARBINA
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|