|
Recept na Domácí termix III.
Recept na Domácí termix III. je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Domácí termix III. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 ml mléka, vanilkový pudinkový prášek, cukr podle chuti, 140 g tvarohu, 100 g másla.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí termix III.
Recept na Domácí termix III.: Uvaříme pudink z mléka, cukru a prášku a v ještě horkém rozmixujeme tvaroh a máslo. Můžeme dát do pohárů nebo, pokud pudink uvaříme hustší (pouze ze 350-400ml mléka), použít tuto hmotu na výrobu nepečených řezů nebo dortu (na fotce).
Poznámka k receptu na Domácí termix III.: Na řezy upeču piškotový plát, na ten natřu termix, pokud chci řezy vyšší, tak znovu piškoty a znovu vrstvu termixu a jako poslední přijde želatinová vrstva. (Je taky možné na výrobu pudinku použít místo mléka nějaký dobrý džus)....výsledkem je osvěžující ovocný moučník, nijak zvlášť nezatěžující žaludek.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí termix III., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 16.07.2009
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: 500 ml mléka, vanilkový pudinkový prášek, cukr podle chuti, 140 g tvarohu, 100 g másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí termix iii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí termix III. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí termix III.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|