|
Recept na Domácí tatarská omáčka
Recept na Domácí tatarská omáčka je zařazen v kategorii ostatní.
K přípravě Domácí tatarská omáčka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200g Majolky® půlka cibule 1 sterilovaný okurek lák z okurek krémžská hořčice 1-2 lžičky (může být i obyč.) sůl a pepř.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Domácí tatarská omáčka
Recept na Domácí tatarská omáčka: Do mističky nebo polévkového hrnku dáme majonézu, přidáme najemno nakrájenou cibuli a okurek, přilejeme lák z okurek přibližně 3-5 polévkových lžic, aby z toho vznikla konzistence tatarky. Nezapomene na hořčici (dle chuti - krémžská je pikantnější). Dochutíme solí a pepřem.
Poznámka k receptu na Domácí tatarská omáčka: Dochutit můžeme i octem nebo worchestrovou omáčkou, ale to už nechám každému po libosti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Domácí tatarská omáčka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: marenka.j
- Datum vložení: 05.08.2009
- Počet porcí: 4 bagety asi po 350g
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ostatní
- Suroviny: 200g Majolky® půlka cibule 1 sterilovaný okurek lák z okurek krémžská hořčice 1-2 lžičky (může být i obyč.) sůl a pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na domácí tatarská omáčka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Domácí tatarská omáčka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Domácí tatarská omáčka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|