|
Recept na Dobrá cizrnová polévka
Recept na Dobrá cizrnová polévka je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Dobrá cizrnová polévka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g cizrny(namočené alespoň 12 hod.) 150 g špenátu(čerstvý, nebo zamražený) hrst bylinek(majorán,,tymián,,rozmarýn,,oregano,petržel,libeček,1 bobkový list) 1 cibule 1 pórek 3 stroužky česneku olivový olej bílý jogurt pažitka pepř sůl.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Dobrá cizrnová polévka
Recept na Dobrá cizrnová polévka: Do hrnce si dáme olej a v něm osmahneme cibuli na proužky a česnek na plátky.Přidáme cizrnu i s vodou, ve které byla namočená,pak česnek, bobkový list, všechny bylinky(majoránka,tymián,rozmarýn,oregano,petržel,libeček),opepříme, osolíme,zalijeme vodou do 2 litrů vody a vařit pomalu půl hodiny. Po uvaření přihodíme špenát, povaříme, necháme polévku trochu zchladnout, vyndáme si bobkovej list a rozmixujeme na krém. Ozdobíme pažitkou a na každý talíř dáme lžíci jogurtu.
Poznámka k receptu na Dobrá cizrnová polévka: Takhle jsem dnes dělala cizrnu poprvé v životě a vůbec mě nezklamala. Improvizační polévka byla rozhodně lepší, než hrachová! Šla by k tomu docela nějaká počesnekovaná bagetka, nebo osmažená houska. Dobrou chuť!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dobrá cizrnová polévka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 24.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 500 g cizrny(namočené alespoň 12 hod.) 150 g špenátu(čerstvý, nebo zamražený) hrst bylinek(majorán,,tymián,,rozmarýn,,oregano,petržel,libeček,1 bobkový list) 1 cibule 1 pórek 3 stroužky česneku olivový olej bílý jogurt pažitka pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dobrá cizrnová polévka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dobrá cizrnová polévka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dobrá cizrnová polévka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|