RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recepty - Redukční citronová šťáva

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept online - Dietní recepty - Ostatní - Redukční citronová šťáva Citrony obsahují velké množství kyseliny citronové (3,5-8,0 g/100 g) a přibližně kolem 87 % vody, proto se využív

Recepty - Redukční citronová šťáva

Dietní recepty - Ostatní - Redukční - návody k vaření - online kuchařka

Dietní recepty - Ostatní - Redukční

Citrony obsahují velké množství kyseliny citronové (3,5-8,0 g/100 g) a přibližně kolem 87 % vody, proto se využívají jako přírodní okyselovadlo do řady pokrmů, nebo se z nich mačká kyselá šťáva. Dále obsahují bioflavonoidy, pektin, vonné silice, provitamin A, vitamín B, cca 3 % sacharidů. Je též zdrojem vápníku, draslíku, fosforu, hořčíku, železa, zinku a dalších. Citrusy z řad citroníků pochází ze subtropů, ale citrus lze pěstovat i v Česku v mírném pásmu a to ve sklenících či doma při pokojových teplotách. Ve velké míře se průmyslově pěstuje v Itálii.
Zdroj: https://cs.wikipedia.org



Nalezeno: 3 receptůZobrazuji: 1-3 receptů
Nejlepší recept na Jáhly s houbami a rajčaty
Jáhly s houbami a rajčaty 1 oloupanou cibuli spolu s propláchnutými a 3x spařenými jáhlami opečeme na trošce oleje, až cibule zesklovatí, zalijeme vývarem a dusíme na mírném ohni 30 minut, na posledních 5 minut k jáhlům přidáme na tenké plátky nakrájené očištěné houby. Mezitím s...
Nejlepší recept na Omáčka s cizrnou a pórkem
Omáčka s cizrnou a pórkem Cizrnu si dáme vařit do vody s majoránkou do změknutí. Mezitím nakrájíme cibulku a osmahneme jí v hrnci na trošce oleje, zasypneme mletou paprikou a solí (ne moc dlouho, ať paprika nezhořkne), až začně cibulka zlátnout, přidáme cizrnu i s vodou ve které se va...
Recept na Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka)
Bylinkový pstruh s mrkvovým krémem - dělená strava (zvířátka) Pstruhy opláchneme, pokapeme citronovou šťávou. Ze všech stran i do bříška osolíme, opepříme a posypeme kmínem. Bříško naplníme bylinkami. Pekáček vymažeme máslem, vložíme rybky, zbytek másla dáme na ně. Malilinko podlijeme a dáme do trouby péct. Pr...
 
Nalezeno: 3 receptůZobrazuji: 1-3 receptů



Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
REDUKČNÍ


Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist