|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Detviansky řízekRecept na Detviansky řízek je zařazen v kategorii vepřové maso.
        K přípravě Detviansky řízek budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 600 g bravčového karé bez kosti - kotlety nakrájané na 4 rezne, 4 plátky syra Eidam, 4 plátky varenej údenej šunky, soľ, horčica, hladká múka, olej, voda, zemiaky, maslo.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Detviansky řízekRecept na Detviansky řízek:Rezne naklepeme na tenko, narežeme po obvode a nasolíme. Potrieme ich horčicou. Na polovicu každého rezňa položíme plátok údenej šunky, plátok Eidamu, prekryjeme druhou polovicou rezňa a zopneme kovovými ihlicami /špáradlami/. Obalíme v múke a opražíme na rozpálenom oleji do červena. Podlejeme vodou a pod pokrievkou udusíme do mäkka. Podávame so zemiakmi pečenými na masle a so šalátom.
 
 Poznámka k receptu na Detviansky řízek:
 Zdroj: recept pochádza z bratislavskej vinárne "Veľkí Františkáni", kam sme chodili osláviť úspešnú skúšku.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Detviansky řízek, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: Meszarosovabolya                      Datum vložení: 18.12.2010                      Počet porcí: 4                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Vepřové maso 
                      Suroviny: 600 g bravčového karé bez kosti - kotlety nakrájané na 4 rezne, 4 plátky syra Eidam, 4 plátky varenej údenej šunky, soľ, horčica, hladká múka, olej, voda, zemiaky, maslo |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na detviansky řízek,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Detviansky řízek - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Detviansky řízek
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |