RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dech z pekla

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dech z pekla, recepty Dech z pekla, Dech, pekla


Recept na Dech z pekla

Recept na Dech z pekla je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Dech z pekla budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Asi 35 dkg vepřového masa (může být i jiné), 1 velká cibule, 1 - 2 lžíce worčesteru, feferonková pasta, chilli sladká omáčka, 1 velká sladkokyselá okurka, 3 - 4 lžíce nakládané řezané červené papriky bez nálevu, sůl, pepř, koření Podravka nebo Harmonie chuti apod., olej, ostrý kečup..

Dech z pekla
Zvětšit obrázek

Recept na Dech z pekla

Recept na Dech z pekla:
Nejdříve si uděláme přípravu, protože pak to jde ráz na ráz! Maso si nakrájíme na tenké proužky nebo lupínky, cibuli na půlměsíčky. Okurku nastrouháme na hrubém struhadle tak, aby byly delší kousky a jedem.... Olej rozpálíme a na něj dáme maso. Když zbělá, přidáme omáčku a 3 lžíce kečupu. Vmícháme feferonkovou pastu a lžičku chilli omáčky. Opepříme a přisolíme a ochutnáme. Dáme cibuli a po chvilce okurku. Zkusíme maso. Není li ještě hotové, dáme asi 2 lžíce vody a dál dusíme. Je li hotovo, opatrně vmícháme řezanou papriku a prohřát (nerozhňácat). Dochutit Podravkou (Harmonií) a podávat. Nedáváme sojovou omáčku - dává jídlu jinou chuť.Ostrost podle sebe .

Poznámka k receptu na Dech z pekla:
Podáváme s bramborem nebo hranolky. Rýže se nehodí, protože není téměř žádná šťávička, jen omastek. Příloha může být podle sezóny nebo jak máme rádi a nebo žádná - i tak je to dobré.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dech z pekla, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Vaclav Fronek (Václav Froněk)
  • Datum vložení: 02.07.2009
  • Počet porcí: pro 2 osoby
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: Asi 35 dkg vepřového masa (může být i jiné), 1 velká cibule, 1 - 2 lžíce worčesteru, feferonková pasta, chilli sladká omáčka, 1 velká sladkokyselá okurka, 3 - 4 lžíce nakládané řezané červené papriky bez nálevu, sůl, pepř, koření Podravka nebo Harmonie chuti apod., olej, ostrý kečup.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dech z pekla, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dech z pekla - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dech z pekla

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist