|
Recept na Debrecínský guláš II
Recept na Debrecínský guláš II je zařazen v kategorii pomalý hrnec.
K přípravě Debrecínský guláš II budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g hovězí kližky 200 g rajčat 2 debrecínské párky 2 cibule + jedná malá na ozdobu 2 lžíce sádla / nebo oleje / 2 lžíce mouky 1 lžíce sladké mleté papriky 1 lžička uzené papriky sůl pepř petrželka vývar.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Debrecínský guláš II
Recept na Debrecínský guláš II: Na rozehřátém sádle necháme zpěnit jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky a necháme ho zatáhnout. Osolíme, opepříme, zasypeme paprikami, krátce orestujeme, zalijeme vývarem, přídáme rajčata pokrájená na kousky, a PH zapneme. Já jsem dělala na High / 4 hodiny /. Po třech hodinách přidáme mouku rozmíchanou v trošce vody a doděláme - vaříme ještě minimálně 20 minut. Měkké maso vyndáme, omáčku přecedíme a vrátíme do ní kousky masa. Párek nakrájíme na menší kousky, které nařežeme na koncích do kříže a opečeme na lžíci oleje. Na talíři posypeme petrželkou, jemně pokrájenou cibulí a obložíme opečenými párky.
Poznámka k receptu na Debrecínský guláš II: Už jsem to také zkoušela, je to za bodík, ale zásadní problém mám v tom, že ani v mém oblíbeném řeznictví neseženu dobré debrecínské párky
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Debrecínský guláš II, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: maris
- Datum vložení: 09.03.2011
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomalý hrnec
- Suroviny: 600 g hovězí kližky 200 g rajčat 2 debrecínské párky 2 cibule + jedná malá na ozdobu 2 lžíce sádla / nebo oleje / 2 lžíce mouky 1 lžíce sladké mleté papriky 1 lžička uzené papriky sůl pepř petrželka vývar
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na debrecínský guláš ii,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Debrecínský guláš II - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Debrecínský guláš II
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|