RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou, recepty Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovým


Recept na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou

Recept na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Masové kuličky frikadeller 500 g mletého vepřového masa, 1 cibule, ¼ červené papriky, ¼ žluté papriky, ¼ zelené papriky, ¼ oranžové papriky, 1 lžíce másla, 1 vejce, mléko, 1 žemle, sůl, pepř, oregano, rostlinný olej Šťouchané brambory 500 g brambor, libeček, voda, sůl, ořech másla Dušené červené zelí na dánský způsob 1 sterilované červené zelí, 1 červená cibule, 40 g másla, mletý pepř, cukr, citronová šťáva, sůl, rybízová marmeláda dle chuti remuláda 1 šálek majonézy, ½ jemně nasekané cibule, ½ jemně nasekané kyselé okurky, 1/4 šálku jemně nasekané čerstvé petrželky, kari koření (dle chuti a barvy), 1 lžička mletého hořčice semínka, špetka soli (podle chuti).

Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou
Zvětšit obrázek

Recept na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou

Recept na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou:
Masové kuličky frikadeller Mleté maso smícháme se žemlí namočenou v mléce, vejcem, na másle zpěněnou cibulí a nadrobno nakrájenou paprikou. Vše ochutíme a vytvoříme malé karbanátky, které zvolna smažíme na oleji. Podáváme je s brambory, zelím a remuládou. Šťouchané brambory Brambory dáme vařit do osolené vody. Uvařené brambory scedíme a přidáme drhnutý libeček. Před podáváním brambory zlehka na rozehřáté plotně rozšťoucháme, když před tím k nim přidáme máslo. Dušené červené zelí na dánský způsob Na másle podusíme na proužky nakrájenou červenou cibuli. Přidáme nadrobno nakrájené zelí a společně s malým množstvím vařící osolené vody dusíme doměkka, až se téměř všechna voda odpaří. Pokud je třeba, znovu podlijeme a ještě dodusíme. Zelí pak ochutíme, dle chuti, citronovou šťávou, marmeládou, mletým pepřem a cukrem. Remuláda Nasekáme cibuli i okurky a vše přidáme do majonézy. Postupujte pomalu a dbejte na chuťovou vyváženost, aby cibule nepřetloukla okurky a naopak. Dále remuládu doladíme kari kořením a mletým hořčičným semínkem. Dosolíme, přidáme i petržel, a je hotovo.

Poznámka k receptu na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou:
Určitě to bude moc dobré, to zelí je autentické, ale dánské frikadelly to úplně přesně nejsou. Žila jsem tam a rozhodně do toho nikdo různobarevnou papriku nedával. Ale jinak dobrý recept.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: evosheek (Ivo)
  • Datum vložení: 11.11.2014
  • Počet porcí: 5-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: Masové kuličky frikadeller 500 g mletého vepřového masa, 1 cibule, ¼ červené papriky, ¼ žluté papriky, ¼ zelené papriky, ¼ oranžové papriky, 1 lžíce másla, 1 vejce, mléko, 1 žemle, sůl, pepř, oregano, rostlinný olej Šťouchané brambory 500 g brambor, libeček, voda, sůl, ořech másla Dušené červené zelí na dánský způsob 1 sterilované červené zelí, 1 červená cibule, 40 g másla, mletý pepř, cukr, citronová šťáva, sůl, rybízová marmeláda dle chuti remuláda 1 šálek majonézy, ½ jemně nasekané cibule, ½ jemně nasekané kyselé okurky, 1/4 šálku jemně nasekané čerstvé petrželky, kari koření (dle chuti a barvy), 1 lžička mletého hořčice semínka, špetka soli (podle chuti)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Dánské masové kuličky frikadeller se šťouchanými libečkovými bramborami, červeným zelím a remuládou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist