|
Recept na Ďábelské bomby
Recept na Ďábelské bomby je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Ďábelské bomby budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g mlétého masa (já měla vepřové a hovězí), 2 PL krupice, 3 PL strouhanky, 2 vejce, 2 feferonky (já měla bohužel jen sušené), 2 stroužky česneku, pepř, oregano, sůl (není nutná - já jí nedala).
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Ďábelské bomby
Recept na Ďábelské bomby: Ze všech ingrediencí propracujeme nejlépe rukama masovou směs, ze které tvarujeme kuličky. Ty pak opékáme na oleji nebo dáme upéct do trouby na 200°C cca 25 min. Podáváme s oblíbenou bramborovou přílohou, s hořčicí, kečupem nebo tatarskou omáčkou. Dobrou chuť.
Poznámka k receptu na Ďábelské bomby: Pro tento recept jsem se inspirovala v sešitu "Smradlavé recepty", kde podobný uveřejnila paní Ladislava Remišová, Záběhlice
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ďábelské bomby, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Paprika
- Datum vložení: 25.10.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g mlétého masa (já měla vepřové a hovězí), 2 PL krupice, 3 PL strouhanky, 2 vejce, 2 feferonky (já měla bohužel jen sušené), 2 stroužky česneku, pepř, oregano, sůl (není nutná - já jí nedala)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Ďábelské bomby,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ďábelské bomby - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ďábelské bomby
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|