RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH, recepty Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH, Cukety, papriky, masové, koule, rajské, om


Recept na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH

Recept na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH je zařazen v kategorii pomalý hrnec. K přípravě Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Na plnění: 500 g mletého vepřového(nebo míchaného) masa, 1 střední cuketa, 2 paprikové lusky, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, 1 lžička bazalky, pepř, 1 vejce, pažitka, strouhanka dle potřeby, několik kapek smetany, cuketové vnitřky které zbydou z vydlabání. Na omáčku: 1 malý rajčatový protlak, 200 ml 100% rajského džusu, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 3 hřebíčky, 1 lžička skořice, 1 lžička tymiánu, 5 kuliček pepře, 3 bobkové listy, 2-3 lžíce hladké mouky, šťáva z 1/2 citronu, 100-200 ml smetany na šlehání,.

Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH
Zvětšit obrázek

Recept na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH

Recept na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH:
Cukety a papriky si vydlabeme na plnění a pak si uděláme směs z masa, to prosolíme a zakapeme smetanou, přidáme vše ostatní, cibuli nakrájíme na drobno, česnek protlačíme, cuketové vnitřky nasekáme najemno(nebo nastrouháme), zamícháme vajíčko a nakonec zasypeme strouhankou tolik, aby byla směs správná na plnění. Naplníme cukety, papriky a uděláme samotné 2 koule jen z masa. Naskládáme do PH, přidáme vše, kromě smetany a mouky, zalijeme vodou, aby byly lusky, cukety i koule těsně ponořené. PH si nastavíme na Low-vaříme 3 hodiny, omáčku zalijeme smetanou do které zašleháme mouku a necháme vařit ještě 1 hodinu(celkem 4 hod.) Po uvaření můžeme zregulovat chutě, jak máme rádi, přisolit, přidat cukr, přikyselit šťávou z citronu ap. Nemusela jsem vůbec dolaďovat, bylo to přesně jak máme rádi.

Poznámka k receptu na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH:
Poprvé jsem celá zvědavá vařila v novém PH, tak jsem si vybrala takový recept a byla jsem nadšená, spokojená a móc jsme si pochutnali tak, že jsme si přidali obá! Příloha byly kolínka a knedlíky-kdo co chtěl.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Bibinka (Janinka)
  • Datum vložení: 19.10.2012
  • Počet porcí: 4-6
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomalý hrnec
  • Suroviny: Na plnění: 500 g mletého vepřového(nebo míchaného) masa, 1 střední cuketa, 2 paprikové lusky, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, 1 lžička bazalky, pepř, 1 vejce, pažitka, strouhanka dle potřeby, několik kapek smetany, cuketové vnitřky které zbydou z vydlabání. Na omáčku: 1 malý rajčatový protlak, 200 ml 100% rajského džusu, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 3 hřebíčky, 1 lžička skořice, 1 lžička tymiánu, 5 kuliček pepře, 3 bobkové listy, 2-3 lžíce hladké mouky, šťáva z 1/2 citronu, 100-200 ml smetany na šlehání,
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v ph, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cukety, papriky a masové koule v rajské omáčce se smetanou v PH

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist