|
Recept na Cuketový nákyp se salámem
Recept na Cuketový nákyp se salámem je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Cuketový nákyp se salámem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700 g cuket, sůl, 400 g měkkého salámu v celku, 4 rajčata, 150 g eidamu, po svazku petrželky bazalky a meduňky, pepř, 2 lžíce másla.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Cuketový nákyp se salámem
Recept na Cuketový nákyp se salámem: 1. Cukety očistíme, omyjeme a nakrájíme našikmo na plátky. 1 min. je ovaříme ve vařící vodě a necháme okapat. 2. Oloupaný salám rozpůlíme a podélně rozkrájíme na tenké plátky. Troubu předehřejeme na 200 °C. 3. Rajčata oloupeme, vyřízneme stopku a také je nakrájíme našikmo na plátky. Sýr rozkrájíme na kostičky. Bylinky omyjeme, osušíme, otrháme ze stonků a najemno rozsekáme. 4. Nákypovou formu vytřeme tukem. Cukety, salám, rajčata a sýr do ní střídavě navrstvíme ve formě střešních tašek. Jednotlivé vrstvy osolíme, opepříme a posypeme sekanými bylinkami. Zbytek másla ve vločkách na nákyp rozprostřeme. Pečeme v troubě cca 25 min.
Poznámka k receptu na Cuketový nákyp se salámem: Vajíčka tam nejdú? Dík za odpo.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketový nákyp se salámem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: reditelZEMEkoule (Láďa)
- Datum vložení: 03.09.2009
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 700 g cuket, sůl, 400 g měkkého salámu v celku, 4 rajčata, 150 g eidamu, po svazku petrželky bazalky a meduňky, pepř, 2 lžíce másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketový nákyp se salámem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketový nákyp se salámem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketový nákyp se salámem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|