|  | 
 
  
    | 
    
      | Recept na Cuketový guláš IIRecept na Cuketový guláš II je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
        K přípravě Cuketový guláš II budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte. |  
      | Použité suroviny:
 3 cibule  olej  3 lžičky  sladké papriky  1 velká cuketa, tykev nebo patizon, případně několik mladých zelených cuketek  1 lžička kmínu  1 stroužek česneku  1 lžička majoránky  sůl  pepř  1-2 lžíce mouky na zahuštění.
 
 
 |  |  Zvětšit obrázek
 |  
      | Recept na Cuketový guláš IIRecept na Cuketový guláš II:Drobně nakrájenou cibuli orestujeme na rozpáleném oleji dozlatova. Zasypeme sladkou paprikou, promícháme, aby se paprika rozpustila v tuku, a zalijeme hrnečkem vody. Přidáme česnek, kmín, majoránku, osolíme, opepříme a vložíme očištěnou a na kostičky nakrájenou cuketu. Za občasného zamíchání dusíme pod pokličkou, až je cuketa měkká (cca 15 min). Podle potřeby doléváme vodu. Zahustíme moukou rozmíchanou v trošce studené vody a alespoň 5 min společně provaříme. Dochutíme solí, pepřem a majoránkou. Podáváme nejlépe s čerstvým pečivem, posypané drobně nakrájenou cibulkou nebo pórkem a pro příznivce pokapané gulášovým tekutým kořením.
 
 Poznámka k receptu na Cuketový guláš II:
 Pro masožravce bych přidala na kostičky nakrájenou uzeninu, kterou bych orestovala hned na začátku s cibulkou a dále pokračovala dle receptu. Nám to ale moc chutnalo i bez masa :)    Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.
 
 Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketový guláš II, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
      uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
 |  
      | 
          
            |  |  | Doplňující informace:
 
                           Autor receptu: petram                      Datum vložení: 22.11.2014                      Počet porcí: n/a                      Doba přípravy: n/a           
                      Zařazení receptu: Zeleninová jídla 
                      Suroviny: 3 cibule  olej  3 lžičky  sladké papriky  1 velká cuketa, tykev nebo patizon, případně několik mladých zelených cuketek  1 lžička kmínu  1 stroužek česneku  1 lžička majoránky  sůl  pepř  1-2 lžíce mouky na zahuštění |  |  
      | Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketový guláš ii,
        pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme 
 |  
      | 
  Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketový guláš II - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první 
 Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketový guláš II
 
 
 |  
      | 
 |  |  
 |  | 
  
    | 
  
    | Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
 
 |  
 
 | 
 
  
    | Probíhající diskuze |  
    | Poslední diskutované recepty: 
 hamannovy uši - Hamanovy uši
 Vložil: Honza Vodička
 2022-03-24 09:26:25
 
 Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní  jen moc nedrží tvar a musí se péci déle 
toda raba...
 Husa - Husička v pomalém hrnci
 Vložil: Sylva
 2021-12-13 08:17:27
 
 Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
 králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
 Vložil: Michal Procházka
 2020-10-23 23:29:37
 
 Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji...
 hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
 Vložil: Ariana
 2020-06-25 21:20:59
 
 Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
 Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
 Vložil: Marie H.
 2020-05-13 23:28:50
 
 Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
 |  
 
 |