RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní, recepty Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní, Cuketová, „pizza“, tří, chutí, vůní


Recept na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní

Recept na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní je zařazen v kategorii zeleninová jídla. K přípravě Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
těsto: ½ kg cukety 2 vajíčka 4 lžíce strouhanky (i víc, podle potřeby) 4 stroužky česneku sůl, pepř, drcený kmín, majoránka rajčatový protlak (nebo krájená rajčata v konzervě) pizza koření jarní cibulka na kolečka náplň 1 - šunka 2 plátky, žampiony (četstvé na plátky), gouda náplň 2 – baby špenát, mozarela (+- smetana) náplň 3 – ementál plátek, cibule, tuňák (v oleji, drcený, v konzervě).

Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní
Zvětšit obrázek

Recept na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní

Recept na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní:
Cuketu nastrouháme spolu s česnekem (dělám v robotu). Smícháme s vajíčky, kořením, zahustíme strouhankou – těsto by mělo být trochu hustší než na bramboráky. Dáme do olejem vymazané a strouhankou vysypané formy. „Pizzu“ potřeme protlakem, případně (kdo má raději) dáme sterilovaná krájená rajčata. Trochu posypeme pizza kořením a jarní cibulkou na půlkolečka. Na třetinu těsta dáme natrhanou šunku, žampiony a nastrouhanou goudu. Na další třetinu pak dobře opraný čerstvý baby špenát (větší lístky trochu natrhat) a mozarelu na plátky. Kdo nedrží linii, může trochu zakápnout smetanou. Na poslední třetinu nejprve natrhaný plátek ementálu, cibuli na půlkolečka a maso z tuňáka. Malinko zakápneme olejem z tuňáka. Dáme péct do předehřáté trouby (plynová – 15 minut naplno, 15 minut napůl).

Poznámka k receptu na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní:
Moc moc děkuji za milé ohlasy Enischka: Ona je taková měkčí, jak píše Radim je to spíš slaný koláč, ale protože jsem rodině pekla pizzu a tuhle jsem udělala jako dietní variantu pro sebe, tak jsem ji tak nazvala. Možná zkuste příště přidat trochu víc strouhanky, syrové těsto jsem měla husté asi jako hustší bramborovou kaši

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: sunny.sofi
  • Datum vložení: 10.10.2014
  • Počet porcí: 2 - 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Zeleninová jídla
  • Suroviny: těsto: ½ kg cukety 2 vajíčka 4 lžíce strouhanky (i víc, podle potřeby) 4 stroužky česneku sůl, pepř, drcený kmín, majoránka rajčatový protlak (nebo krájená rajčata v konzervě) pizza koření jarní cibulka na kolečka náplň 1 - šunka 2 plátky, žampiony (četstvé na plátky), gouda náplň 2 – baby špenát, mozarela (+- smetana) náplň 3 – ementál plátek, cibule, tuňák (v oleji, drcený, v konzervě)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketová „pizza“ tří chutí a vůní, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist