|
Recept na Cuketa pod maso
Recept na Cuketa pod maso je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Cuketa pod maso budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
mladé cukety cibule 2x rajský protlak (já dala hot kečup) česnek 1-2 hlavičky vegeta 1-2 worcestrové omáčky 1-2 sojové omáčky ml..zázvor pepř,sůl,chilli.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Cuketa pod maso
Recept na Cuketa pod maso: cibuli, česnek a cuketu očistíme a bud nastrouháme, můžeme i mixerem, přidáme zbytek ingediencí a dáme přejít varem a vaříme do zhoustnutí. Plním horké do skleniček a steriluji při 80°C 20minut.
Poznámka k receptu na Cuketa pod maso: Popis je na větší množství. Používám pod maso, do gulášů a do polívek. Může být slanější a tak je třeba opatrnost ať není pokrm přesolen.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cuketa pod maso, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: neurčito
- Datum vložení: 07.10.2009
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: mladé cukety cibule 2x rajský protlak (já dala hot kečup) česnek 1-2 hlavičky vegeta 1-2 worcestrové omáčky 1-2 sojové omáčky ml..zázvor pepř,sůl,chilli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cuketa pod maso,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cuketa pod maso - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cuketa pod maso
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|