RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou, recepty Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou, Crostini, di, fegato, -, tousty, játrovou, pomazánkou


Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou

Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou je zařazen v kategorii pomazánky. K přípravě Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
250g kuřecích jater, 1 malá cibule, 6ks ančoviček, 1dcl bílého vína, 1 šálek vývaru, 1 lžíce kapary v octě, 1 lžíce olej extra virgin, 8 plátků bagety a česnek.

Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou
Zvětšit obrázek

Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou

Recept na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou:
Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat. Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme. Když jsou játra opečená (tak, aby po rozříznutí byla uprostřed červená), odstavíme z ohně a rozmixujeme na patté – pěnu. Veku si opečeme, očesnekujeme, potřeme pěnou a ozdobíme cibulkou.

Poznámka k receptu na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou:
Crostini s kuřecími játry, jsou klasickým předkrmem v toskánské kuchyni. Crostini di fegato se připravuje téměř v každé rodině na miliony způsobů a každá rodina je přesvědčená, že právě její recept je ten jediný správný. Vždyť i veronské rody Monteků a Capuletů byly původem z Toskánska. A jejich odvěká zášť se týkala právě receptů na Crostini di fegato. Montekové nikdy neodpustili Capuletům šalvěj, kterou tito do Crostini di fegato přidávali. Romeo si nemohl vzít Julii jen proto, že žádný Montek by při svatební hostině šalvěj v Crostini di fegato nepozřel. V každém případě, hlavní složkou jsou kuřecí játra. Dále můžete přidat cibuli, řapíkatý celer, mrkev a petržel. Buon appetito! http://www.sitalemvkuchyni.cz/recept/Crostini-di-f...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: evosheek (Ivo)
  • Datum vložení: 22.04.2013
  • Počet porcí: 3-4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pomazánky
  • Suroviny: 250g kuřecích jater, 1 malá cibule, 6ks ančoviček, 1dcl bílého vína, 1 šálek vývaru, 1 lžíce kapary v octě, 1 lžíce olej extra virgin, 8 plátků bagety a česnek
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist