RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou, recepty "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou, "Crisp", pizza, grilovanou, zeleninou


Recept na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou

Recept na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou je zařazen v kategorii pizzy. K přípravě "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
těsto: 250 ml vlažné vody 2 lžičky soli 4 PL olivového oleje 500 gr hl. mouky 1/2 kostky droždí špetka cukru na obložení: grilovaná zelenina: papriky, cuketa, lilek, cibule, rajčata, žampiony....+ olivový olej, balsamikový ocet, sůl, pepř, čerstvé bylinky, česnek kečup salám chorizo, angl. slanina, šunka směs sýrů (mozzarella,feta...).


Zvětšit obrázek

Recept na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou

Recept na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou:
Z uvedených surovin zaděláme těsto. Já ho zadělávám v pekárně tak, že ho nechám pouze umíchat, potom pekárnu vypnu a nechám cca 10 minut zavřenou. Poté těsto vyklopím do olejem vytřené mísy, celou mísu uzavřu do většího mikrotenového sáčku a dám do ledničky. Pizzu dělám druhý den, ale těsto nám takto vydrží i tři dny (možná i déle, ale to jsem nezkoušela). Zeleninu nakrájíme na silnější plátky, papriky překrojíme na větší kusy a NASUCHO ugrilujeme dozlatova, ale tak, aby byla "na skus". Z oleje, octa, soli, pepře, nasekaných bylinek a rozetřeného česneku umícháme zálivku. Ugrilovanou zeleninu dáme do salátové mísy, polijeme zálivkou a opatrně, ale důkladně, promícháme. Můžeme ji konzumovat hned, třeba s opečenou bagetkou, ale výborná je i druhý den studená, rozleželá přes noc v uzavřené nádobě v ledničce. Takto naloženou jsem dnes spoužila právě na pizzu. Těsto vyjmeme ze sáčku, rozdělíme na tři části, ze kterých vytvoříme bochánky. V troubě s funkcí "CRISP" rozehřejeme nasucho "crisp talíř" asi 5 minut. Mezitím rozválíme nebo rukama roztáhneme jeden bochánek těsta do kulatého tvaru. Pracujeme na mírně pomoučněné pracovní desce. Horký talíř vyjmeme z trouby, připravenou placku na něj přeneseme, potřeme kečupem a obložíme grilovanou zeleninou překrájenou na menší kousky, nudličkami uzeniny a natrhaným (mozzarella), popř. rozdrobeným (feta)sýrem. Talíř dáme zpět do trouby a na funkci "crisp" pečeme cca 15 minut. Upečenou pizzu vyndáme na rovnou podložku a ještě horkou nakrájíme. Během pečení jedné várky si rozválíme další placku, kterou po upečení té předchozí vkládáme na horký talíř.

Poznámka k receptu na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou:
K uvedenému způsobu pečení jsem došla až po několika pokusech, ale stojí to zato!!:-) Takto upečená pizza je zespodu krásně zlatavá a křupavá, okraje jsou vláčné a nevysušené. Kdo nemá troubu s uvedenou funkcí, bude pizzu péct podle svých zkušeností v "obyčejné" troubě.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Danca
  • Datum vložení: 09.10.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pizzy
  • Suroviny: těsto: 250 ml vlažné vody 2 lžičky soli 4 PL olivového oleje 500 gr hl. mouky 1/2 kostky droždí špetka cukru na obložení: grilovaná zelenina: papriky, cuketa, lilek, cibule, rajčata, žampiony....+ olivový olej, balsamikový ocet, sůl, pepř, čerstvé bylinky, česnek kečup salám chorizo, angl. slanina, šunka směs sýrů (mozzarella,feta...)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na "crisp" pizza s grilovanou zeleninou, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď "Crisp" pizza s grilovanou zeleninou

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist