RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu, recepty Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu, Citronovo-


Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu je zařazen v kategorii ryby. K přípravě Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 pstruzi, kůra a šťáva z 1/2 citronu,2 plátky citronu, 50g másla, bazalka, petrželka-kudrnka, libeček,(každý podle chuti) 2 stroučky česneku, 3 PL citronového oleje, koření na ryby, brambory, 2 stroučky česneku, 2 Větvičky rozmarýnu, koření na americké brambory, 2Pl olivového oleje, podle chuti sůl..

Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu
Zvětšit obrázek

Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

Recept na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu:
Bylinky si natrháme na malé kousky česnek rozmačkáme a dáme do hmožďíře přidáme citronový olej a citronovou kůru umícháme pastu.Pstruha opláchneme ve studené vodě osušíme papírovou utěrkou z každé strany pstruha třikrát nařízneme mírně osolíme okořeníme kořením na rybu do zářezů dáme pastu a dáme na plech do každého pstruha dáme plátek citrnu a másla plátek másla dáme i na pstruha pokapeme citronovou šťávou.Brambory pořádně umyjeme pod tekoucí vodou nakrájíme na 1/4 dáme do mísy přidáme otrhaný rozmarýn rozmačkaný česnek olej koření na americké brambory a mírně osolíme pořádně promícháme a dáme ne plech k pstruhům. Troubu rozehřejeme na 220°pečeme 20 ke konci pečení asi na 5 min. zapneme gril a dopečeme (pečení a grilování je orientační záleží na troubě.)A pak už jíme.

Poznámka k receptu na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu:
petuli.:jsem ráda, že chutnalo

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: suslajda (Hana)
  • Datum vložení: 25.10.2011
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ryby
  • Suroviny: 2 pstruzi, kůra a šťáva z 1/2 citronu,2 plátky citronu, 50g másla, bazalka, petrželka-kudrnka, libeček,(každý podle chuti) 2 stroučky česneku, 3 PL citronového oleje, koření na ryby, brambory, 2 stroučky česneku, 2 Větvičky rozmarýnu, koření na americké brambory, 2Pl olivového oleje, podle chuti sůl.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Citronovo-bylinkový pstruh s rozmarýnovo-česnekovými bramborami z jednoho plechu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist