|
Recept na Čínský rapl
Recept na Čínský rapl je zařazen v kategorii saláty.
K přípravě Čínský rapl budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
5 špekačiek, 3 paradajky, 2 papriky, 3 sladkokyslé uhorky, 3 cibule nálev : 6 lyžíc plnotučnej horčice, 6 lyžíc kečupu, 6 lyžíc oleja, 6 lyžíc vody, 6 kávových lyžičiek cukru, 3 lyžice worcestrovej omáčky, 3 lyžice sójovej omáčky.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Čínský rapl
Recept na Čínský rapl: Špekačky narežeme na kolieska, prípadne polkolieska, uhorky na kolieska, papriku na rezančeky, cibuľu na tenké polkolieska, paradajky na kocky. Všetko jemne premiešame. Prísady na nálev dáme do malého hrnčeka a asi 2 minúty povaríme. Necháme vychladnúť a zmiešame so zmesou zeleniny a špekačiek. Necháme dobre vychladnúť v chladničke. Podávame s chlebom alebo pečivom.
Poznámka k receptu na Čínský rapl: Recept mám z knihy Petra Novotného : Ham a mňam. Pánu Novotnému ho poslala p. Nina z Vysočiny. Má veľký úspech medzi známymi, kto ochutnal, dožaduje sa opäť. Napriek jednoduchosti je fakt výborný.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čínský rapl, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 21.08.2011
- Počet porcí: 4 - 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Saláty
- Suroviny: 5 špekačiek, 3 paradajky, 2 papriky, 3 sladkokyslé uhorky, 3 cibule nálev : 6 lyžíc plnotučnej horčice, 6 lyžíc kečupu, 6 lyžíc oleja, 6 lyžíc vody, 6 kávových lyžičiek cukru, 3 lyžice worcestrovej omáčky, 3 lyžice sójovej omáčky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čínský rapl,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čínský rapl - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čínský rapl
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|