RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味, recepty ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味, ČÍNSKÉ, NUDLE, PODLE, SEBE, ...津津有味


Recept na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味

Recept na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味 je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味 budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
NALOŽENÉ MASO : 500g vepřového masa bazalka, oregano, drcený kmín, bobkový list, pepř a sůl. (vše tak asi po třech lžičkách) česnek 9 stroužků masox (vývar 200 ml) ! Nejlépe je naložené a to tak 3 dny. ! ZELENINA : -papriky 3 (tři barvy) -celer řapíkatý 3 nožky -cibule 1 Dále použijeme worcestr a sukiyaki,wok-omáčku (kikkoman). Koření čína 2 lžíce. A samozdřejmě nudle (nejlépe čínské na smažení)..

ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味
Zvětšit obrázek

Recept na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味

Recept na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味:
Příprava: Maso nakrájíme na nudličky, zeleninu taktéž. Celer na kolečka. Cibuli na plátky. Vývar z masoxu. Oloupaný česnek. Uvařené nudle. ---------------------------------------------------------------- Jako první si naložíme maso. Maso smícháme s vylisovaným česnekem a kořením. Zalijeme vývarem. Pořádně promícháme a zakryté alobalem dáme do lednice. Po třech dnech z naloženého masa vylijeme marinádu. (maso pak pustí ještě mnoho šťávy) Zprudka osmažíme na rozpáleném oleji. Pokapeme trochou worcestrové omáčky. Po osmažení dáme bokem a začneme si dělat zeleninu. Ve velké hluboké pánvi (wok),zpěníme na oleji cibuli a přidáme všechnu zeleninu. Pokapeme worcestrovou omáčkou. Pořád mícháme a přidáme ještě koření čína a hned přidáváme maso i s puštěnou šťávou. Promícháme a necháme chvíli dusit. Mezi tím si v hluboké pánvi zprudka na oleji osmažíme předem uvařené nudle. (pozor aby nebyly moc hnědé pak jsou tvrdé). Během smažení je promícháváme.(2-3min.) Poté přidáme k masu a zelenině. Pořádně promícháme a přidáme wok-omáčku 2-3 lžíce. A můžeme podávat. 津津有味

Poznámka k receptu na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味:
Výborná je najemno nakrájená chili paprička. Smíchaná s pokrmem již v průběhu vaření.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: sangi
  • Datum vložení: 04.03.2013
  • Počet porcí: 3
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: NALOŽENÉ MASO : 500g vepřového masa bazalka, oregano, drcený kmín, bobkový list, pepř a sůl. (vše tak asi po třech lžičkách) česnek 9 stroužků masox (vývar 200 ml) ! Nejlépe je naložené a to tak 3 dny. ! ZELENINA : -papriky 3 (tři barvy) -celer řapíkatý 3 nožky -cibule 1 Dále použijeme worcestr a sukiyaki,wok-omáčku (kikkoman). Koření čína 2 lžíce. A samozdřejmě nudle (nejlépe čínské na smažení).
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ČÍnskÉ nudle, podle sebe ...津津有味, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味 - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď ČÍNSKÉ NUDLE, PODLE SEBE ...津津有味

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist