RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia, recepty Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia, Čínská, ostrokyslá, polévka, -, moja, imitácia


Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia

Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
hrsť sušených húb 200 g tofu (alebo 1 pečené kuracie stehno alebo prso) 1 veľká mrkva 1/2 veľkého póru kus čínskej kapusty čierne korenie - pepř sójová omáčka ustricová omáčka chilli,feferónka a pod. soľ glutasol vývar (voda) škrobová múčka - Maizena, Solamyl 2 vajcia cukor -trocha - podľa chuti.

Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia
Zvětšit obrázek

Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia

Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia:
Namočené sušené huby dáme variť do vývaru. Medzitým očistenú mrkvu pokrájame na "zápalky - sirky", tofu na kocky, prípadne mäso na kúsky,pór na kolieska, čínsku kapustu na rezance, vajcia rozšľaháme, škrob namočíme do studenej vody. K hubám pridáme mrkvu, tofu, sójovú, ustricovú omáčku, soľ, ocot, cukor, čierne korenie,chilli,glutasol,prevaríme. Zahustíme namočeným škrobom na požadovanú konzistenciu, povaríme a vlejeme rozšľahané vajíčka za neustáleho miešania. Vypneme zdroj tepla, vhodíme pór a čínsku kapustu. Necháme chvíľku odstáť a konzumujeme. Ak sme použili varené, prípadne pečené kuracie mäso, vhadzujeme do polievky až na konci. Mrkvu neprevariť, nech ostane chrumkavá.

Poznámka k receptu na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia:
K tejto napodobnenine som dospela svojim experimentovaním, snažila som sa napodobniť polievku z čínskej reštaurácie. Mojej rodine chutí.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: magdalenka
  • Datum vložení: 22.06.2009
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: hrsť sušených húb 200 g tofu (alebo 1 pečené kuracie stehno alebo prso) 1 veľká mrkva 1/2 veľkého póru kus čínskej kapusty čierne korenie - pepř sójová omáčka ustricová omáčka chilli,feferónka a pod. soľ glutasol vývar (voda) škrobová múčka - Maizena, Solamyl 2 vajcia cukor -trocha - podľa chuti
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist