|
Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia
Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
hrsť sušených húb 200 g tofu (alebo 1 pečené kuracie stehno alebo prso) 1 veľká mrkva 1/2 veľkého póru kus čínskej kapusty čierne korenie - pepř sójová omáčka ustricová omáčka chilli,feferónka a pod. soľ glutasol vývar (voda) škrobová múčka - Maizena, Solamyl 2 vajcia cukor -trocha - podľa chuti.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia
Recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia: Namočené sušené huby dáme variť do vývaru. Medzitým očistenú mrkvu pokrájame na "zápalky - sirky", tofu na kocky, prípadne mäso na kúsky,pór na kolieska, čínsku kapustu na rezance, vajcia rozšľaháme, škrob namočíme do studenej vody. K hubám pridáme mrkvu, tofu, sójovú, ustricovú omáčku, soľ, ocot, cukor, čierne korenie,chilli,glutasol,prevaríme. Zahustíme namočeným škrobom na požadovanú konzistenciu, povaríme a vlejeme rozšľahané vajíčka za neustáleho miešania. Vypneme zdroj tepla, vhodíme pór a čínsku kapustu. Necháme chvíľku odstáť a konzumujeme. Ak sme použili varené, prípadne pečené kuracie mäso, vhadzujeme do polievky až na konci. Mrkvu neprevariť, nech ostane chrumkavá.
Poznámka k receptu na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia: K tejto napodobnenine som dospela svojim experimentovaním, snažila som sa napodobniť polievku z čínskej reštaurácie. Mojej rodine chutí.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: magdalenka
- Datum vložení: 22.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: hrsť sušených húb 200 g tofu (alebo 1 pečené kuracie stehno alebo prso) 1 veľká mrkva 1/2 veľkého póru kus čínskej kapusty čierne korenie - pepř sójová omáčka ustricová omáčka chilli,feferónka a pod. soľ glutasol vývar (voda) škrobová múčka - Maizena, Solamyl 2 vajcia cukor -trocha - podľa chuti
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čínská ostrokyslá polévka - moja imitácia
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|