|
Recept na Čína zase jinak
Recept na Čína zase jinak je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Čína zase jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuřecí řízky 400g pekingského zelí 100g arašídu 2PL medu 2 velké banány sůl, drcený pepř, drcené chilli olej.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Čína zase jinak
Recept na Čína zase jinak: Na pánvi rozeřejeme trochu oleje na osmažení masa. Řízky nakrájíme na nudličky, zelí na menší kousky a banámy na půlkolečka. Maso vložíme do pánve, osolíme, opepříme a přidáme drcené chilli dle chuti. Osmahneme až se maso zatáhne. Přidáme med a dobře promícháme aby se obalilo všechno maso. Vsypeme nakrájené zelí, arašídy a dusíme na větším plameni za občasného promíchání aby se vydusila všechna tekutina. Maso je měkké, šťáva je vydušená. Přidáme půlkolečka banánů a chvilku prohřejeme.
Poznámka k receptu na Čína zase jinak: Kombinace chilli koření a medu s banánem je neskutečně dobrá. Sladká pikantní chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína zase jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: aja.g (Alena)
- Datum vložení: 29.09.2009
- Počet porcí: 1 plech
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 kuřecí řízky 400g pekingského zelí 100g arašídu 2PL medu 2 velké banány sůl, drcený pepř, drcené chilli olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína zase jinak,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína zase jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína zase jinak
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|