RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Čína se zázvorem a medem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Čína se zázvorem a medem, recepty Čína se zázvorem a medem, Čína, se, zázvorem, medem


Recept na Čína se zázvorem a medem

Recept na Čína se zázvorem a medem je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Čína se zázvorem a medem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g kuřecích prsíček 200 g pórku 150 g červené papriky 100 ml oleje + 2 lžíce 50 ml sladké sojové omáčky 2 lžíce sojové omáčky klasik Na marinádu: 2 lžičky zázvoru 2 lžičky směsi \"sečuánská pánev\" 1/2 lžičky soli 1 lžíce medu 2 lžíce solamylu 1 vejce 300 ml studené vody + 1 lžíce solamylu 1 lžička zázvoru 1 lžička medu.

Čína se zázvorem a medem
Zvětšit obrázek

Recept na Čína se zázvorem a medem

Recept na Čína se zázvorem a medem:
Kuřecí maso omyjeme a nakrájíme na proužky, dáme do mísy a promícháme se solí, zázvorem, sečuánskou směsí a solamylem. Pak přidáme med a vejce, promícháme a dáme na 1/2 hodiny odležet do lednice (nemusí být pokud pospícháme). Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na půlcentimetrová půlkolečka. Papriku očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenké proužky. Na pánvi rozpálíme olej a dáme na něj připravenou masovou směs. Mícháme a při míchání jednotlivé kousky od sebe oddělujeme. Restujeme zhruba 8 minut, přidáme sladkou sojovou omáčku a ještě asi tak 1 minutku restujeme. Dáme do mísy a na pánvi orestujeme 6 minut na 2 lžících oleje pórek a papriku, přidáme maso a zalijeme škrobem, který jsme si připravili ze studené vody a solamylu. Dochutíme sojovou omáčkou a 2 minuty povaříme. Po stažení z plotny posypeme lžičkou zázvoru, pokapeme lžičkou medu, zamícháme a můžeme podávat. Podáváme s vařenou rýží. Místo příboru použijeme hůlky :-)

Poznámka k receptu na Čína se zázvorem a medem:
Díky za skvělý recept. Zázvor dá jídlu vynikající chuť, kterou jsem dříve neznal. Bylo to tak dobré, že po dnešním vydařeném obědu jsem ještě naložil jednu várku do lednice na zítřek.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína se zázvorem a medem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: duckie
  • Datum vložení: 01.05.2011
  • Počet porcí: 4 porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 600 g kuřecích prsíček 200 g pórku 150 g červené papriky 100 ml oleje + 2 lžíce 50 ml sladké sojové omáčky 2 lžíce sojové omáčky klasik Na marinádu: 2 lžičky zázvoru 2 lžičky směsi \"sečuánská pánev\" 1/2 lžičky soli 1 lžíce medu 2 lžíce solamylu 1 vejce 300 ml studené vody + 1 lžíce solamylu 1 lžička zázvoru 1 lžička medu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína se zázvorem a medem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína se zázvorem a medem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína se zázvorem a medem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist