RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Čína I

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Čína I, recepty Čína I, Čína, I


Recept na Čína I

Recept na Čína I je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Čína I budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 tácek Kuřecí stehno horní ( 0,5 kg) 1 sáček rýže z Lidlu značky, Tiradell "rice paraboiled" 1/2 sáčku koření Čína, značky Dle Gusta 2 PL škrobu pro přípravu masitých jídel 1 sáček zeleniny z Lidlu, značky Icefild "Chinese vegetables mix"(450g) 1 KL Vegety zeleninové(domácí výroba) sůl na dochucení 1 malá chilli paprička 2 středně velké cibule voda na rozdělání škrobu 2 PL oleje.

Čína I
Zvětšit obrázek

Recept na Čína I

Recept na Čína I:
Kuřecí stehna omyjeme a očistíme. Kůži stáhneme. Stehna vykostíme a nařežeme na kousky o velikosti asi 2x2 cm. Kůže a kosti můžeme použít na polévku. Na pánev dáme 2PL oleje a vložíme nakrájené kousky masa. Maso na oleji orestujeme. Na orestované maso dáme 1 KL vegety, zamícháme a dáme na maso rozkrájenou cibuli na hrubo. Když se nám cibule s masem osmaží do růžova, tak přilijeme hrnek vody. Chvíli dusíme pod pokličkou do změknutí masa. Podle potřeby podlijeme vodu, přidáme jemně nakrájenou chilli papričku, 1/2 sáčku koření na čínu (Dle Gusta), zamícháme a nasypeme sáček zeleniny (Chinese vegetables mix, 450 gramů). Promícháme a pod pokličkou dusíme do mírného změknutí zeleniny. Na úplný závěr rozděláme v normálním hrnečku na kávu vodu, společně s 2PL škrobu a vlijeme do směsi, chvíli prohřejeme a podle chuti dosolíme a Čína je hotova. Zároveň s přípravou pokrmu si v hrnci s vodou vaříme rýži, kterou nezapomeneme osolit. Celá doba vaření uvedeného receptu nepřekračuje 30-40 minut, podle zdatnosti kuchaře. Tato rychlá a chutná čína se připravuje bez zdlouhavého nakládání masa.

Poznámka k receptu na Čína I:
Dobrou chuť

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Čína I, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: papa1649 (Josef)
  • Datum vložení: 19.06.2013
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 1 tácek Kuřecí stehno horní ( 0,5 kg) 1 sáček rýže z Lidlu značky, Tiradell "rice paraboiled" 1/2 sáčku koření Čína, značky Dle Gusta 2 PL škrobu pro přípravu masitých jídel 1 sáček zeleniny z Lidlu, značky Icefild "Chinese vegetables mix"(450g) 1 KL Vegety zeleninové(domácí výroba) sůl na dochucení 1 malá chilli paprička 2 středně velké cibule voda na rozdělání škrobu 2 PL oleje
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Čína i, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Čína I - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Čína I

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

PM kuřecí křídla - Pečená kuřecí křidélka v PH
Vložil: Zdenek
2021-10-20 21:00:11

...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist