RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně, recepty Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně, Cibule, těstíčku, pakora/bhaji, -, Indická, kuchyně


Recept na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně

Recept na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně je zařazen v kategorii předkrmy. K přípravě Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
4 střední cibule 2 hrnky besanové/gram mouky (hrachové) 1 hrst čerstvého koriandru 1 lžička zázvorové pasty (1 cm zázvoru nastrouhaného na struhadle) voda dle potřeby olej na smažení (4cm) směs koření 1/2 lžičky kurkumy 1/2 lžičky mletého kajánského pepře trocha celého semínka koriandru (utlouct v hmoždíři, paličkou na maso nebo rozmačknout dnem talíře) 1 lžička soli.

Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně
Zvětšit obrázek

Recept na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně

Recept na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně:
1)Nakrájejte cibule na plátky a dejte je do mísy 2)Nastříhejte do ní čerstvý koriandr 3)Přisypte směs koření 4)Přidejte zázvor 5)Přes cedník přesyjte 1 hrnek besanové mouky 6)Dobře promíchejte 7)Přes cedník přesyjte 2. hrnek besanové mouky 8)Dobře promíchejte 9)Přidávejte po troškách vody, dokud nemáte hustčí lepkavou směs 10) Na pánvi, v hrnci nebo ve woku rozehřejte olej, tak aby dosahoval výšky 4 cm (raději použijte menší hrnec nebo pánvičku) 11)Do oleje dejte smažit po 1 lžíci cibule s minimem těstíčka 12 Smažte z obou stran dozatova 13)Hotové pakory/bhaji dejte okapat na kuchyňskou utěrku

Poznámka k receptu na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně:
Besanovou mouku u nás mají v Tescu v oddělení indické kuchyně za cca 2 eura nebo zkuste např. www.littleindia.cz S běžnou moukou jsem to nikdy nezkoušela, takže nevím jak by to chutnalo. ----Pakory nepálily----

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: arrefeena
  • Datum vložení: 07.02.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Předkrmy
  • Suroviny: 4 střední cibule 2 hrnky besanové/gram mouky (hrachové) 1 hrst čerstvého koriandru 1 lžička zázvorové pasty (1 cm zázvoru nastrouhaného na struhadle) voda dle potřeby olej na smažení (4cm) směs koření 1/2 lžičky kurkumy 1/2 lžičky mletého kajánského pepře trocha celého semínka koriandru (utlouct v hmoždíři, paličkou na maso nebo rozmačknout dnem talíře) 1 lžička soli
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na cibule v těstíčku pakora/bhaji - indická kuchyně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Cibule v těstíčku pakora/bhaji - Indická kuchyně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist