RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche, recepty Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche, Chřestový, krém,


Recept na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche

Recept na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1kg bílého chřestu cca 2dcl bílého vína zeleninový vývar 1 cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, chimichuri (směs koření, obsahuje: cibule, petržel, pepř, česnek, oregano, paprika, cukr, sůl, směs bylin) 50 g másla 200g smetany na šlehání 250 g strouhaného parmezánu na ozdobu: crème fraîche na krutony: 2 rohlíky (nebo jiné pečivo) máslo sušený česnek.

Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche
Zvětšit obrázek

Recept na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche

Recept na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche:
1. V hrnci rozehřejeme kousek másla, přidáme cibuli nadrobno a česnek na plátky, krátce osmahneme. Přidáme očištěný chřest, nakrájený na kousky, zase krátce osmahneme, podlijeme bílým vínem a necháme odpařit alkohol. Poté zalejeme vývarem cca 0,5 cm nad chřest a necháme vařit. Až je chřest uvařený, vše ponorným mixérem vymixujeme do hladka. 2. Na pánvi rozehřejeme máslo, přilijeme smetanu a uvedeme k varu. Odstavíme z ohně, vmícháme parmezán. 3. Smetanu s parmezánem vlijeme k polévce a necháme projít varem. Ochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a kořením chimichuri 4. Pečivo nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo, přihodíme kostky pečiva a zasypeme sušeným česnekem dle chuti. Restujeme dozlatova. 5. Polévku servírujeme posypanou krutony a "zakápneme" pár "kapkami" crème fraîche (V uvozovkách proto, že zrovna crème fraîche moc kapičky nedělá :-)

Poznámka k receptu na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche:
Zdroj: internet, velmi mírně poupraveno koření chimichuri lze sehnat zde: www.koreni.cz

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Nikina
  • Datum vložení: 12.07.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1kg bílého chřestu cca 2dcl bílého vína zeleninový vývar 1 cibule 6 stroužků česneku sůl, pepř, chimichuri (směs koření, obsahuje: cibule, petržel, pepř, česnek, oregano, paprika, cukr, sůl, směs bylin) 50 g másla 200g smetany na šlehání 250 g strouhaného parmezánu na ozdobu: crème fraîche na krutony: 2 rohlíky (nebo jiné pečivo) máslo sušený česnek
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chřestový krém s parmezánem, česnekovými krutony a kapkou crème fraîche

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist