RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Chatařský buřtguláš

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Chatařský buřtguláš, recepty Chatařský buřtguláš, Chatařský, buřtguláš


Recept na Chatařský buřtguláš

Recept na Chatařský buřtguláš je zařazen v kategorii omáčky. K přípravě Chatařský buřtguláš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Sušené houby, nějaká uzenina (salám, sekaná), trochu brambor, cibule, česnek, paprika, sůl, hr.mouka, kmín, pepř, Masox, trochu sádla. ( Vše odhadem). Brambor a salámu není třeba moc..

Chatařský buřtguláš
Zvětšit obrázek

Recept na Chatařský buřtguláš

Recept na Chatařský buřtguláš:
Než začneme vařit, namočíme si suš. houby do malého množství vlažné vody. Na sádle osmahneme na malé kousky nakrájenou uzeninu. Po chvilce dáme nakrájenou cibulku (dost) a ihned trochu česneku. Po malé chvilce přidáme na kostičky nakrájené brambory (ne mnoho - jen aby se neřeklo) a okamžitě přidáme sladkou papriku. Promícháme a zalijeme vodou spolu s namočenými houbami. Přidáme Masox a dáme trochu pepře a kmínu. Kdo má rád ostré může dát chilli. V trošce vody rozmícháme hrubou mouku spolu se solamylem. Provaříme a dosolíme. U nás se dosoluje česnekovou pastou.

Poznámka k receptu na Chatařský buřtguláš:
Podáváme s pečivem.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Chatařský buřtguláš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Vaclav Fronek (Václav Froněk)
  • Datum vložení: 10.07.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Omáčky
  • Suroviny: Sušené houby, nějaká uzenina (salám, sekaná), trochu brambor, cibule, česnek, paprika, sůl, hr.mouka, kmín, pepř, Masox, trochu sádla. ( Vše odhadem). Brambor a salámu není třeba moc.
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na chatařský buřtguláš, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Chatařský buřtguláš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Chatařský buřtguláš

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...
sušené maso - Domácí sušené maso - Jerky
Vložil: Audri
2019-03-30 13:52:16

Já tedy sušené maso zbožňuji. Dost často si ho ve své sušičce yden sušíme. Je to lahodné a chutná i dětem. :) ...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist