RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka, recepty Česnekovo-rozmarýnová panenka, Česnekovo-rozmarýnová, panenka


Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka

Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Česnekovo-rozmarýnová panenka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600-800 g vepřové panenky 4 stroužky česneku několik snítek čerstvého rozmarýnu olivový olej sůl černý pepř (nejlépe čerstvě mletý) 1 lžíce soleného másla (nebo máslo a špetka soli) 1 lžíce hladké mouky studený vývar nebo voda 1 lžíce dijonské hořčice.

Česnekovo-rozmarýnová panenka
Zvětšit obrázek

Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka

Recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka:
Panenku rozkrájíme na 4 porce, osolíme, opepříme a do středu uděláme zářez ostrým nožem. Do zářezu napěchujeme česnek, nakrájený na tenké špalíčky a pár lístečků rozmarýnu. Porce masa zakapeme olivovým olejem (potřeme) a necháme odležet - nejlépe do druhého dne. Rozpálíme plochou pánev, zacákneme asi lžící olivového oleje a vložíme porce masa. Opečeme je zprudka ze všech stran dohněda, trvá to asi 10 minut, potom vyjmeme a vložíme do trouby, kterou jsme si rozehřáli na cca 180°c. Do výpeku vložíme lžíci másla, necháme rozehřát, zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme vývarem nebo vodou. Přidáme lžíci hořčice a dochutíme solí, pepřem, případně sojovou omáčkou. Při podávání porce příčně rozkrojíme.

Poznámka k receptu na Česnekovo-rozmarýnová panenka:
Dnes jsme vařili a bylo to výborný +8

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Česnekovo-rozmarýnová panenka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Eliza
  • Datum vložení: 20.04.2009
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 600-800 g vepřové panenky 4 stroužky česneku několik snítek čerstvého rozmarýnu olivový olej sůl černý pepř (nejlépe čerstvě mletý) 1 lžíce soleného másla (nebo máslo a špetka soli) 1 lžíce hladké mouky studený vývar nebo voda 1 lžíce dijonské hořčice
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Česnekovo-rozmarýnová panenka, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Česnekovo-rozmarýnová panenka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Česnekovo-rozmarýnová panenka

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist