RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem, recepty Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem, Červené, zelí, na, víně,dušené, jablkem, křenem


Recept na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem

Recept na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem je zařazen v kategorii přílohy. K přípravě Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 menší hlávka červeného zelí/cca 900g pokrájená na jemné nudličky 1 velká cibule pokrájená nadrobno 1 velké,kyselejší jablko nastrouhat na na hrubém slzičkovém struhadle 1 velká,nebo 2menší brambory nastrouhat na jemném slzičkovém struhadle 3 pl nastrouhaného křenu na jemném slzičkovém struhadle 2 kl soli 2 pl sádla 400 ml červeného vína sůl,ocet a cukr krupice na dochucení dle potřeby horká voda na dolévání pl=polévková lžíce kl=kávová lžička.

Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem
Zvětšit obrázek

Recept na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem

Recept na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem:
Do hlubšího hrnce dáme pokrájené zelí a celé zalijeme horkou vodou. Necháme 4minuty bez pokličky povařit a pak vodu slijeme. V dalším větším hrnci na rozehřátém sádle osmahneme do zlatavé barvy cibuli, přilijeme víno a přidáme spařené zelí. Osolíme 2lžičkani soli, přidáme cca 2lžíce octa, 2lžíce cukru, promícháme a přiklopíme poklicí. Na slabém plameni dusíme 10minut. Poté přidáme nastrouhané jablko, brambory a křen. Podle potřeby dolijeme trochou vody, promícháme a za občasného míchání vaříme pod poklicí ještě 10-15minut. Ochutnáme a bude-li potřeba, doplníme solí, octem, cukrem. Můžeme podávat ihned po uvaření, nebo necháme uležet do druhého dne.

Poznámka k receptu na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem:
ruzena:Růženko,že máme vlastní sklepy jsem se dověděla teprve nedávnoMužíček to celou dobu zatloukal a až nedávno se to provalilo Všem moc velké díky

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 15.02.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Přílohy
  • Suroviny: 1 menší hlávka červeného zelí/cca 900g pokrájená na jemné nudličky 1 velká cibule pokrájená nadrobno 1 velké,kyselejší jablko nastrouhat na na hrubém slzičkovém struhadle 1 velká,nebo 2menší brambory nastrouhat na jemném slzičkovém struhadle 3 pl nastrouhaného křenu na jemném slzičkovém struhadle 2 kl soli 2 pl sádla 400 ml červeného vína sůl,ocet a cukr krupice na dochucení dle potřeby horká voda na dolévání pl=polévková lžíce kl=kávová lžička
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Červené zelí na víně,dušené s jablkem a křenem

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....
podlesníky. - Valašské podlesníky
Vložil: koždoň Jiří
2019-09-14 14:02:56

U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet....
Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát
Vložil: Isa
2019-08-17 18:35:37

... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských...


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist