|
Recept na Černý Kuba
Recept na Černý Kuba je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Černý Kuba budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
15 dkg krupek 30 dkg čerstvých nebo 5 dkg sušených hub máslo kmín cibule česnek utřený se solí tlučené nové koření majoránka.
|
|
 Zvětšit obrázek
|
Recept na Černý Kuba
Recept na Černý Kuba: Krupky vaříme v trojnásobném množství vody, přidáme tuk a kmín. Na oloupané a nakrájené cibulce podusíme houby. Poté je zalijeme trochou vody a přidáme česnek se solí, tlučené nové koření a drcenou majoránku. Vše podusíme. Zapečení kuby Směs s houbami smícháme s uvařenými krupkami. Ve vymazaném pekáčku pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Černého kubu můžeme na Štědrý den dobře doplnit bramborovým salátem. Výborný je ale také samotný, dochucený bazalkou nebo doplněný kysaným zelím či okurkou.
Poznámka k receptu na Černý Kuba: http://www.amylon.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Černý Kuba, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: filip30
- Datum vložení: 06.08.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 15 dkg krupek 30 dkg čerstvých nebo 5 dkg sušených hub máslo kmín cibule česnek utřený se solí tlučené nové koření majoránka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Černý kuba,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Černý Kuba - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Černý Kuba
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... podlesníky. - Valašské podlesníky Vložil: koždoň Jiří 2019-09-14 14:02:56
U nás na Těšínsku to byly polesníky.Ty se dělaly jak je psáno v receptu, akorát s tím rozdílem že se pekly na "blaše" tj. na plotně.Lepší než nějaký dort.Vřele doporučuji vyzkoušet.... Opravdu to není "makedonský salát" :) - Makedonský salát Vložil: Isa 2019-08-17 18:35:37
... s komentářem výše nelze než souhlasit. Pod názvem "makedonský salát" se v Makedonii rozumí salát, jehož základ tvoří vždy pečené (zelené!) papriky, česnek, petrželka a vinný ocet. (A pod tímto názvem tuto lahůdku také dostanete ve všech makedonských... |
|